All for Romania
Stiri din Romania si Diaspora

Cel puţin 25 de MORŢI în urma unui accident rutier. AUTOBUZUL transporta zeci de oameni la o nuntă

India: Accident rutier soldat cu cel puțin 25 de morți și zeci de răniți. Cel puțin 25 de oameni au murit și alte zeci au fost răniți, după ce un camion care transporta mai mulțe persoane care participau la o nuntă a căzut într-un canal de scurgere în statul indian Gujarat.

Accidentul s-a petrecut în apropierea orașului Bhavnagar, pe autostrada Rajkot, marți dimineațaă. Oamenii răniți au fost transportați în grabă la mai multe spitale din apropiere. Totuși, nu toate victimele au fost descarcerate imediat, la fața locului intervenindu-se preț de mai multe ore pentru scoaterea oamenilor dintre fiarele contorsionate, transmite India Today.

Imediat după ce accidentul a fost anunțat, mai multe echipaje de slavare, poliție și pompieri au fost trimise la fața locului.

Premierul Indiei, Narendra Modi, a transmis pe Tiwtter condoleanțele sale pentru tragedia din Bhavnagar.

”Transmit condoleanțele mele pentru rudele persoanelor care și-au pierdut viața în accidentul din Gujarat. Accidentl a fost extrem de nefericit. Fie ca cei care au fost răniți să se recupereze foarte repede”, a declarat prim-ministrul Modi.

Sursa: libertatea.net

loading...