All for Romania
Stiri din Romania si Diaspora

Cutremur de peste 7 grade în Germania și Anglia, 127 decese si sute de raniti pana la ora actuala. FAKE NEWS-ul care circulă pe internet

Cutremur în Germania. O serie de știri false circulă pe internet, iar oamenii sunt tentați să dea mai departe pe Facebook, mai ales că este vorba despre cutremure de 7 grade cu peste 100 de morți, anunțate în Germania și Anglia.

Cutremur de 7 grade acum in Germania, 127 decese si sute de raniti pana la ora actuala ! Distribuie sa aflam cati romani raniti avem !
Cutremur de 7 grade acum in Anglia, 109 decese si sute de raniti pana la ora actuala ! Distribuie sa aflam cati romani raniti avem !
Culmea este că atât știrea despre CUTREMURUL din GERMANIA, cât și cea despre CUTREMURUL din MAREA BRITANIE sunt însoțite, invariabil, de aceeași imagine…

Potrivit earthquaketrack.com, în Germania ultimul cutremur de peste 5 gradea a avut loc în urmă cu 29 de ani.

CUTREMUR GERMANIA – CUTREMUR ANGLIA: Fake news Ambele știri sunt false, deși au ajuns să fie distribuite pe Facebook până la nivelul de a ajunge virale și căutarea informațiilor despre cutremur pe Google arată că românii au fost păcăliți, potrivit stiridiaspora.ro.


Ambele știri au aceeași fotografie. Cele două știri sunt de pe același site. În grupurile de români, oamenii se întreabă dacă a fost cutremur.

loading...