13.5 C
București
luni, 19 aprilie 2021

10 TRUCURI care îți vor face viața foarte UȘOARĂ

Uneori, lucrurile obișnuite pot fi folosite într-un mod mai creativ. De exemplu, poți folosi o pilă de unghii pentru a îndepărta petele de pe velur sau un bol de fructe pentru a depozita diverse obiecte. Astfel de mici trucuri ne fac viața mai ușoară.

Simple, dar foarte utile mici secrete care îți vor face viața un pic mai ușoară:

1. Dacă îți este greu să iei o decizie, aruncă o monedă. Ea nu va decide pentru tine, însă tu vei înțelege ce vrei de fapt în timp ce aceasta se află în aer.

2. Atunci când faci cumpărături online, caută promo coduri înainte de a plăti! Vei putea obține același produs cu o reducere de până la 25%.

3. Dacă ai o băutură și vrei ca ea să fie rece, atunci acoperă-o cu un șervețel umed și ea se va răci în câteva secunde.

4. Dacă întâmplător ai închis browserul, CTRL+SHIFT+T ți le va redeschide în câteva clipe.

5. Dacă nu știi ce să-i dăruiești prietenei, spune-i că deja i-ai cumpărat ceva și las-o să ghicească ce anume. Cel mai probabil, ea va începe să numească anume cadoul pe care și-l dorește.

6. Dacă vei sta pe locurile din spate într-un avion, șansele tale ca să supraviețuiești într-o catastrofă vor crește cu 40%. Așa că mai bine te-ai mulțumi cu locul pe care îl ai.

7. Vrei să asculți una și aceeași piesă pe YouTube fără ca să apeși replay? Adaugă cuvântul „replay” între youtube și com.

8. Dacă te apelează un număr necunoscut, închide telefonul, iar mai apoi când îl vei redeschide vei primi un mesaj despre apelurile pierdute, respectiv vei afla și numărul necunoscut.

9. Pentru ca mașina să nu îți evacuată, rotește volanul la maxim. Nu va putea fi mișcată din loc și ridicată nici măcar cu un centimetru.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate