24 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021

130.000 de euro, costul estimat de Guvern pentru trainingul unei persoane. Comisia Europeană ne-a dat cu PNRR în cap

Planul Național de Redresare și Reziliență a fost ”amendat” de Comisia Europeană, după ce Guvernul României l-a trimis spre aprobare. Costuri fabuloase pentru pregătirea unei persoane care va lucra la Fondul de capital de risc pentru IMM-uri. Sunt multe alte puncte pe care C.E. le-a găsit în neregulă, cerând explicații de la guvernanții noștri.

Potrivit documentelor citate de digi24, Comisia Europeană remarcă faptul că pentru Fondul de capital de risc pentru IMM-uri costul trainingului pentru o singură persoană este de 133.000 de euro. „Pare excesiv”, concluzionează Comisia.

„PNRR nu a fost respins. PNRR nu a fost retrimis”, a scris, vineri dimineață premierul Cîțu, pe pagina sa de facebook, în legătură cu observațiile Comisiei Europene.

Iată câteva dintre acestea:

  • România Educată – guvernului i se reproșează că nu a trimis cifre pentru fiecare investiție, ci investiții puse la grămadă. Comisia Europeană cere o detaliere clară;
  • Reducerea abandonului școlar – nu sunt date clare despre costul investițiilor. Tabelul costurilor conține doar informații despre traininguri,

 » Citeste mai mult pe observatorulph.ro

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate