18.4 C
București
marți, 18 mai 2021

Dezăluirea intimă din dormitor făcută de Pepe, după ce a divorțat de Raluca

Pepe a recunoscut in sfarsit adevarul daca a fost violent sau nu cu Raluca Pastrama fosta lui sotie si recunoaste ca a fost violent in dormitor. Dar nu cu fosta lui sotie ci la unele filmari, cand i s-a cerut asta. Totusi cantaretul spune ca au existat certuri si imbranceli intre el si Raluca.

Sandalul dintre Pepe si Raluca Pastrama s-a incheiat la notar, unde au semnat divortul. Totul a fost pe cale amiabila, iar amandoi au cazut de acord ca fetitele lor sa fie crescute prin custodie comuna. Acum, Pepe a vorbit despre speculatiile care au aparut dupa anuntul ca cei doi vor divorta. Si-a lovit sau nu fosta sotie?

Pepe recunoaște că a fost violent în dormitor

Pepe a recunoscut ca este o fire vulcanica si reactioneaza urat la nervi, insa singurul context in care a lovit o femeie a fost in dormitor, cand i s-a ceut.

„Nu am lovit niciodată o femeie, am lovit bărbați și i-am băgat în spital. Au existat certuri, îmbrânceli, chestii din astea, dar niciodată altceva. Am lovit în timp ce făceam dragoste, dar pentru că s-a vrut, mi s-a cerut să fac asta”, a mărturisit acesta pe YouTube.

Artistul spune ca niciodata nu si-a lovit fosta sotie si ca tot a fost o incercare de a adauga probe pentru divort.

„Nu s-a întâmplat niciun act de violență. S-a încercat să se construiască niște probe pentru divorțul ce urmează. Și nu au putut. Dacă ar fi existat vreo violență, ar fi fost dovedită astăzi. Eu de asta am tăcut. Că am vrut să o vedeți cât e de frumoasă la față, că nu are nimic. Neavând nimic, și-a restras plângerea”, a continuat Pepe.

La notar a avut loc divortul celor doi

Pepe si Raluca Pastrama au facut primele declaratii dupa ce au semnat toate actele necesare divortului. Raluca Pastrama a avut o reactie nervoasa cand a vazut jurnalistii.

„Acte! Nu e așa simplu! (n.r. – la întrebarea de ce a durat atât de mult) Exact cum ne-am dorit. Copiii vor rămâne la amândoi, suntem părinți amândoi! E o treabă cât se poate de normală, fără niciun fel de conflict, exact cum am spus! E foarte bine. E bine nu s-a întâmplat nimic grav. Ne-am înțeles ca doi oameni maturi. E exact cum și-a dorit și cum ne-am înțeles”, a spus Pepe potrivit celor Spynews.ro.

Custodia celor doua fetite pe care le are fostul cuplu este una comuna, iar ambii parinti pot sta cu ele. Cei doi au renuntat la scandal si au decis sa aiba o relatie frumoasa pentru copii lor.

Raluca Pastrama a iesit afara din biroul notarial vizibil nervoasa, chiar daca lucrurile au fost rezolvate pe o cale amiabila, ea a avut o reactie neasteptata.

Așadar, până la urmă s-a lămurit și acest aspect cu privire la Pepe, și anume în ce condiții a fost violent în dormitor.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate