14 semne care dovedesc ca ai o inteligenta care nu poate fi falsificata

Oamenii inteligenti si oamenii destepti sunt doua aspecte foarte diferite. Sigur, majoritatea oamenilor ar putea presupune ca sunt la fel, dar chiar si unele dintre cele mai dense lumini pot fi diferite, in felul lor.

Esti usor distras
Uneori te simti putin. Cei care nu-si lasa mintea sa se odihneasca, nu sunt inteligenti. A fi distras nu este un lucru rau. Asta inseamna ca mintea ta este capabila sa faca mai mult decat crezi.

Adormi tarziu
Oamenii mai inteligenti au tendinta sa ramana treji pana mai tarziu. Daca esti o bufnita de noapte, atunci ai putea fi mai inteligent decat crezi. Acest lucru inseamna inteligenta in modurile pe care majoritatea oamenilor nu le percep. Nu este nimic in neregula cu a fi o persoana nocturna. Chiar si DaVinci dormea mai mult in timpul zilei.

Iti faci griji cu privire la lucrurile mici, prea mult
Un studiu a constatat ca, daca ne facem multe griji suntem mai inteligenti.

Adresezi multe intrebari
Persoanele cu un nivel de inteligenta superior tind sa petreaca cu adevarat mai mult timp gandind. Ei pun la indoiala lucrurile pe care altii nu le pot pune la indoiala. Ei intotdeauna adreseaza o sumedenie de intrebari.

Stii ca exista multe subiecte pe care nu le cunosti
Acesta este probabil unul dintre cele mai proeminente lucruri pe care le fac oamenii inteligenti. Ei stiu ca nu sunt cei mai destepti oameni din lume. Uneori exista lucruri pe care nu le stim si nu este nimic in neregula cu asta. Oamenii, cu adevarat inteligenti ,sunt singurii care accepta acest lucru.

Ai un bun simt al umorului
Umorul afecteaza abilitatile noastre intelectuale. Ne mentine creierul energic si in stare pozitiva, astfel incat sa putem ramane inteligenti. Daca gasesti o multime de lucruri amuzante si razi la glumele bune ale altora, este posibil ca acesta sa fie un semn mai bun decat ai putea crede.

Memoria ta este foarte vie
Cu cat memoria este mai detaliata, cu atat mai bine. Iti amintesti detalii minuscule despre lucrurile pe care ceilalti le fac? Acesta este un semn ca accepti lucrurile in timp real, iar majoritatea nu o fac.

Amani
Oamenii inteligenti au tendinta de a amana mai mult, deoarece stiu ca inca mai pot face acel lucru. Ei rezolva problemele in ultima clipa.

Esti foarte specific
Oamenii care sunt foarte inteligenti sunt mult mai specifici decat majoritatea oamenilor. Atunci cand dai indicatii sau spui o poveste, aceasta este foarte detaliata. Tu stii cum ar trebui sa fie lucrurile si vrei sa dai cat mai multe informatii.

Esti foarte curios
Oamenii inteligenti sunt, de obicei, oameni foarte curiosi. Ei cauta multe lucruri pe care ceilalti nu le descopera. Ei tind sa gandeasca mai mult decat persoana obisnuita si astfel, atunci cand observa ceva, curiozitatea lor despre aceasta devine de top.

Nu te lasi afectat
Oamenii inteligenti nu lasa actiunile altora sa ii afecteze.

 » Sursa: bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !