Viorica de la Clejani, machiată într-o imagine din spital: ”Băi, așa ceva nu se poate!”

0

Interpretă de muzică lăutărească Viorica de la Clejani a fost internată în spital după ce a fost testată pozitiv cu noul coronavirus.

Așa cum a văzut că fac și alții de la case mai mari, Viorica de la Clejani a postat pe rețelele de socializare o imagine de pe patul de spital, cu o mască de oxigen pe față.

”Dragii noștri prieteni, vă mulțumesc pentru grija ope care mi-o purtați! Să vă țină Dumnezeu sănătoși! Sunt bine, am o formă ușoară, Slavă Domnului, iar medicii sunt de părere că mă voi recupera rapid!

Îi mulțumesc lui Dumnezeu, Ioniță și copiii noștri sunt sănătoși! Ca orice om civilizat și conștient de pericol m-am prezentat la spital încă de la primele simptome, am luat boala din pripă și parcursul este unul optimist. Vă rog și pe voi să procedați la fel, să mergeți cu toată încrederea și să solicitați ajutor medical în timp util!

Țin să mulțumesc medicilor de la Institutul Matei Balș care mă monitorizează, sunt profesioniști adevărați și oameni cu suflet! Respect!

Având în vedere că starea mea evoluează spre bine, după o scurtă perioadă de recuperare, ne vom vedea sănătoși și voioși, la evenimente! Până atunci, să vă țină Dumnezeu în paza Lui și să vă dea sănătate și o vacă bună cu lapte!

Cu prietenie și gând bun, aceeași Viorica de la Clejani”, a fost mesajul cu care cântăreața a însoțit fotografia dramatică postată.

Gabi Safta a sancționat vertijul de influensăriță al Vioricăi, comentând faptul că deși se află pe un pat de spital, cu masca de oxigen pe față, cântăreața nu a neglijat, cochetă, să se aranjeze înainte.

Gabi Safta se lansează ironic două variante: ori angajații de la secția de Anestezie și Terapie Intensivă nu te primesc în saloane nemachiat, ori experiența este una plăcută care favorizează relaxarea.

”Băi, așa ceva nu se poate. Cineva din familia Clejani (nu-i cunosc și nici nu aș vrea) a postat o fotografie de la ATI, cred. Că se simte prost, că are covid și alte chestii d’astea. Dacă te uiți la fotografie, dar nu asta de la mine, aia de la postarea ei originală, tragi două concluzii.

Ori ăia la ATI nu te primesc dacă nu ești fardat, rujat, machiat, pensat și tot tacâmul, ori e foarte mișto acolo dacă ai timp să faci așa ceva pe patul de spital. Sau ar mai fi o constatare, nu crede nici ”draq” ce ne ”cântă” femeia aia!”, este mesajul scris de Gabi Safta pe Facebook.

Spune ce crezi