sâmbătă, 5 decembrie 2020

28 de ani împreună… Apoi un singur apel și totul a luat sfârșit!

Știrile zilei

Tragedie Cumplita In Romania! S-A Stins Fulgerator La Nici 20 De Ani. Lumea Sportului Este In Doliu.

Tragedie in Romania. Fiul adjunctului Politiei Olt Cristian Radoi, Marius Radoi, multiplu campion de tenis de masa, s-a stins...

Divort neasteptat. Si-a luat copilul si i-a spus ADIO!

De mai bine de un an, asupra cuplului Anda Adam – Sorin Nicolescu planează zvonuri despre divorț, infirmate de...

Ce obiect trebuie sa ai la tine in noaptea de Revelion ca sa iti mearga bine tot anul

Noaptea dintre ani este un moment asteptat de toata lumea, deoarece reprezinta trecerea intr-o noua etapa, sansa de a...

17 aprilie 2018 – în această zi am sărbătorit în familie ziua de naștere a socrului meu. Am stat la masă într-o companie minunată. Ion era binedispus, glumea, își amintea întâmplări amuzante din tinerețe și copilărie.

Doar fiul nostru lipsea la masă. După o cină gustoasă, eu și fiica am decis să îi petrecem pe socri. Soțul a rămas acasă. După accident, el nu putea să meargă prea mult pe jos din cauza durerii la nivelul piciorului. A băut câteva pahare, eram sigură că atunci când ne vom întoarce acasă, el va dormi deja.

Și nu am greșit, el a adormit chiar la masă în fața laptopului. Fiica a mers în camera ei iar eu am decis să-mi fac o cafea. Deja mă porneam la bucătărie, când privirea mi-a s-a îndreptat spre monitor.

Ion își deschise profilul pe o rețea de socializare. Intenționa să șteargă o conversație, dar, se pare că nu a reușit. L-a împiedicat somnul. M-am apropiat de laptop, ca să văd cui îi aparțineau mesajele…

De îndată ce am văzut „te iubesc” mi s-a întunecat în fața ochilor. Ion i-a scris aceste cuvinte Adelei, fostei colege de la serviciu. Cu piciooarele tremurânde, m-am așezat pe canapea.

În cap mi-au apărut imediat momentele trăite împreună. Am trecut prin multe greutăți. Am avut grijă de el după un accident grav cu mașina, în care a avut de suferit întreaga noastră familie. L-am susținut atunci când șeful i-a cerut să se pensioneze. Nu mai putea să lucreze în plină forță după trauma la picior. Ion trăia cu serviciul, așa că demiterea a fost o lovitură destul de dură pentru el.

Am depășit împreună și asta. Și-a găsit un alt post de lucru. El tot repeta cât îmi este de recunoscător pentru sprijin, dragoste și grijă. Mințea, după cum s-a dovedit.

Mi-am adunat toate puterile și m-am ridicat în picioare. Nu știam ce să fac, așa că am decis să mă sfătuiesc cu fiica. Ea a încremenit când am intrat în camera ei, nu îmi puteam stâpâni lacrimile.

Fiica a decis să citească și alte mesaje din acea conversație. Ne-am convins că relația lor dura deja nu de o lună sau două. Probabil, totul a început încă atunci când el era la celălalt serviciu.

În capul meu era o dezordine totală, așa că am decis să am încredere în acțiunile fiicei. Nu am reușit să-mi revin, că ea deja îi scria Adelei: dacă îl iubești, poftim, ia-l la tine. Noi îi vom aduna repede lucrurile.

După asta s-a apropiat de mine și m-a îmbrățișat strâns, spunându-mi că sunt puternică și că ea îmi va fi alături, va fi de partea mea.

La scurt timp, a sunat telefonul soțului, noi eram la bucătărie. Probabil era Adela, fiind de pe somn, Ion a răspuns. Conversația a durat mai puțin de un minut. Am auzit cum s-a ridicat, s-a îmbrăcat și a plecat fără a spune un cuvânt. Data viitoare l-am văzut, când a venit după lucrurile lui.

Încă nu îmi vine a crede că familia noastră s-a destrămat atât de ușor, într-o clipă. Cum să mai crezi în oameni după asta? 28 de ani împreună, gesturi și cuvinte frumoase. Dar totul s-a sfârșit cu un divorț…

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă