18.4 C
București
marți, 18 mai 2021

40 de medici au asistat-o la naştere. Câţi copii a putut să nască

40 de medici au asistat-o la naştere pentru că totul să decurgă fără incidente. Imediat după naştere, Alexandra a intrat în istorie! Cum a reuşit o tânără de doar 23 de ani, originară din Cehia, această performanţă?

40 de medici au asistat-o la naştere
O tânără de 23 de ani din Cehia a intrat în istoria ţării sale, după ce a născut cvintupli concepuţi pe cale naturală. Deşi iniţial primise vestea că va avea gemeni, Alexandra Kinova a rămas şocată când doctorii i-au spus, ulterior, că va naşte 5 bebeluşi!

Tânăra a născut prin cezariana patru băieţi şi o fată, perfect sănătoşi! Tânăra mămica a fost asistata de 40 de specialişti de la cea mai bună maternitate din Praga. “Fetiţa se numeşte Tereza, iar băieţii Michael, Deniel, Alex şi Martin. Suntem foarte fericiţi”, a spus tăticul celor cinci micuţi, Antonin Kroscen, în vârstă de 26 de ani.

Greutatea bebeluşilor variază de la 1.05 la 1.34 kilograme. “În ţara noastră nu au mai fost înregistrate sarcini de cvintupli. În Cehia , cvintulii se nasc la o diferenţă de 480 de ani”, a declarat obstreticianul Alena Mechurova pentru presă locală, potrivit naţional.ro.

Femeia a fost criticată după naştere
Nu toţi au avut cuvinte bune pentru Alexandra!

“Eu sunt pe jumătate rromă, pe jumătate cehă, iar un internaut mi-a scris pe Facebook că ziua în care am născut ar trebui să fie zi de doliu naţional, pentru că s-au născut încă cinci paraziţi. Nici nu pot să descriu ce am simţit”, spune Alexandra.

Femeia, în vârstă de 24 de ani, mai mărturiseşte că stă cu chirie, într-un apartament primit de la primărie şi că, deşi are probleme cu banii, nu se gândeşte să îşi dea spre adopţie vreun copil.

“Când mă uit la ei atunci când dorm său când îi hrănesc şi ei se uită la mine, este un sentiment atât de minunat, pe care nici măcar nu pot să-l descriu”, încheie Alexandra Kinova.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate