Asistenta medicală, care l-a îngrijit pe Petrică Mîțu Stoian, detalii despre problemele acestuia de sănătate

O asistentă medicală aduce clarificări în subiectul legat de problemele de sănătate ale lui Petrică Mîțu Stoian.

Cadrul medical l-a îngrijit pe regretatul artist, acum mult timp, și a spus că Mîțu Stoian avea probleme cu tensiunea și cu inima. Lucru susținut și de prietenii lui, dar și de familie.

Asistenta medicală a fost prezentă la înmormântarea maestrului, acolo unde a făcut câteva declarații despre un episod mai puțin plăcut, de care a avut parte Mîțu Stoian, în urmă cu ceva timp.

” Mi-a spus că îi este rău, prezenta un puseu de tensiune. Am luat tensiometru, l-am adus, dar a trebuit să pun o perfuzie între timp. A leșinat. Pru si simplu a zis ”îmi este rău” și l-am așezat pe pat..

Am luat tensiometrul, am văzut că are 20 cu 10 și jumătate tensiune, pulsul foarte tahicardic, rapid..am chemat infirmieră, l-am suit pe căruț, l-am dus la Cardiologie, unde era doctorița…

A stat 45 de minute, a primit îngrijiri medicale, i s-a făcut o electrocardiogramă, apoi a fost consultat…De atunci am făcut eu legătura, că avea probleme cu inima de mai mult timp.

Îmi zicea: Vă rog eu frumos, am mai făcut pusee din astea de tensiune, nu mai îmi țineți morală, că eu vin, mă refac…sunt obosit!

Am fost plecat, sunt obosit, așa mi-a zis. Obosit, a zis de oboseală, a fost plecat, a condus noaptea…și obosit. Nu știu de alte probleme de sănătate. L-am avut ca pacient și îmi pare rău că s-a întâmplat inevitabil vorbind”, a dezvăluit cadrul medical, pentru Prima TV.