Alexandru Arșinel, internat de urgență în spital: ”Mă caută Stela…”

Alexandru Arşinel a ajuns din nou în spital, unde va sta internat câteva săptămâni.

Anul 2021 a fost unul extrem de greu pentru Alexandru Arşinel. Se pare că starea sa de sănătate nu este tocmai bună, iar din acest motiv a fost nevoit să se interneze în spital pentru a fi supus unei intervenții chirurgicale cardiovasculare.

”Inima mea se pare că are nevoie de o reparație generală, dacă mă pot exprima așa. Și atunci am ales Monza, fiind un spital renumit pentru asta. Totul se trage de la nenorocirea aia de COVID-19, care mi-a dereglat organismul”, a precizat Arșinel pentru impact.ro.

În acelaşi timp, actorul a dezvăluit care este cel mai mare regret al său. Se pare că, problemele cu care se confruntă nu îi permit să se ocupe de marcarea celor patru ani de la moartea fostei sale colege de scenă, Stela Popescu.

”Parcă ar fi un mic blestem că perioada asta din an mă prinde cu tot felul de probleme personale, care nu suportă amânare, în loc să încerc să mai fac câte ceva pentru memoria dragii mele colege. Probabil că Stela mă caută deja! Cine știe?!”, a adăugat cu amărăciune în voce Arșinel.

”Voi rămâne internat câteva săptămâni, nu știu exact să vă spun acum perioada cu exactitate. Ce știu e că medicii au nevoie să se uite cu multă atenție la inima mea. Voi afla din mers ce fel de surprize vor urma!”, a mai explicat actorul.