A ajuns regină în Dubai. Originară din Bacău, Ramona Gabor a ajuns să poarte accesorii de sute de mii de euro | Galerie foto

Ramona Gabor, sora Monicăi Gabor, se bucură de un real succes în Dubai. Frumoasa româncă duce o viață lipsită de griji în Emirate. De câte ori apare în public, ea reușește să atragă toate privirile asupra sa. Cum se explică succesul Ramonei Gabor, românca a cărui tată fusese executat silit și dat în judecată înainte să treacă la cele sfinte.

Ramona Gabor, viață de lux în Dubai

Ramona Gabor trăiește într-un lux orbitor. Fostul top model cheltuiește sute de mii de euro pe plăcerile proprii, în timp ce fostul ei cumnat, Irinel Columbeanu, a pierdut toată averea pe care o deținea în trecut.

Tânăra a călătorit recent cu avion privat în Dubai și Monaco, fără Monica. În fotografiile pe care le publică pe conturile de socializare pe care le deține, ea apare îmbrăcată precum o divă. Despre gențile de lux și accesoriile pe care le poartă se spune că valoarează o întreagă avere. Și totuși, fanii nu își explică ce a putut să facă românca pentru a ajunge la un asemenea nivel.

Reamintim că tatăl celor două surori celebre s-a confruntat cu mari probleme financiare în timpul vieții. El nu mai avea pe nimeni în momentul în care s-a mutat în Bacău. Și mai trist este că a trăit într-o sărăcie lucie!

Presa centrală a acordat spații întregi subiectului în momentul în care Monica se iubea cu Irinel Columbeanu. Chiar și acesta din urmă a rămas sărac după ce mama fiicei sale a luat calea străinătății, acolo unde și-a refăcut viața alături de Mr. Pink.