10 C
București
miercuri, 14 aprilie 2021

A divorțat sau nu Anda Adam? Prima reacție a lui Sorin, soțul artistei

În ultimele luni, speculațiile potrivit cărora Anda Adam și soțul ei ar fi divorțat în secret s-au intensificat. Artista refuză să rostească acest cuvânt și evită să ofere declarații pe marginea acestui subiect. Surpriza vine din partea lui Sorin. Bărbatul iese și face declarații ce pot clarifica situația. 

A divorțat sau nu Anda Adam? Prima reacție a lui Sorin, soțul artistei 1

Zvonurile divorțului dintre Anda Adam și Sorin au fost la ordinea zilei în ultimele luni. Artista s-a eschivat de multe ori și nu a vrut să ofere detalii legate de căsnicia ei. Sau, când a fost prinsă în toane bune, a declarat că mai există certuri între ea și Sorin, dar asta nu înseamnă nimic. Ba mai mult, Anda Adam a ținut să precizeze că atunci când se va schimba ceva în viața ei va anunța.

A divorțat sau nu Anda Adam? Prima reacție a lui Sorin, soțul artistei 2

„Oamenii se mai și ceartă, nu au mereu aceleași păreri. Sursele ar putea fi un vecin care a auzit o discuție în contradictoriu, noi stând la bloc. În această perioadă de izolare, cred că toată lumea a fost mai tensionată: toată ziua în casă, copilul nu are activitate, deci a fost ușor să apară anumite știri nefondate pe care nu am vrut să le comentez, tocmai pentru a nu crea alte știri pe mai departe’, a declarat Anda Adam în urmă cu ceva timp pentru revista Viva!

Reacția lui Sorin după ce s-a scris în presă că e un bărbat divorțat

În tot acest timp, Sorin, soțul artistei și-a văzut de viață și nu a dat importanță acestor speculații. Doar că de ceva vreme aceste zvonuri s-au intensificat, fapt ce l-a făcut să aibă o reacție. Una la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Bărbatul a încărcat o fotografie pe Instastory, în care apare alături de Anda și de Evelyne și la care a adăugat mesajul „binecuvântat”

A divorțat sau nu Anda Adam? Prima reacție a lui Sorin, soțul artistei 3

Să fie asta doar o simplă strategie pentru ca presa să înceteze cu speculațiile? Sau neînțelegerile dintre ei chiar s-au rezolvat? Chiar și așa, rămâne totuși un alt mister nerezolvat. De ce nu se mai urmăresc, Anda și Sorin, pe conturile de Instagram și, de ce nu mai poartă verigheta?

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate