A fugit de acasă după ce a cheltuit 2.000 de lei la jocuri de noroc. Ce a spus când l-au găsit părinții

Știrile zilei

Tratamentul RUSESC natural pentru combaterea VARICELOR

Majoritatea femeilor suferă de această boală a varicelor. Fie că vorbim despre venele groase care ies în relief sau...

Obiectul misterios pe care l-a avut Ceaușescu atunci când a murit. Ce s-a întâmplat după moartea dictatorului

După execuția celor doi foști dictatori, Nicolae Ceaușescu și soția sa, Elena, au existat numeroase mistere. După ce au...

China neagă apariția Covid-19 în Wuhan. Unde a apărut pentru prima oară

La aproape un an de când coronavirusul a apărut în lume, pentru prima oară în Wuhan, China încă pune...

Un tânăr de 15 ani din Dâmbovița și-a îngrijorat familia după ce a lăsat un bilet pe care și-a așternut cele mai negre gânduri. Acesta a fost căutat de autorități mai bine de 30 de ore, fiind găsit ulterior. Ce s-a întâmplat cu băiatul?

A fugit de acasă după ce a cheltuit 2.000 de lei la jocuri de noroc. Ce a spus când l-au găsit părinții
Un adolescent în vârstă de 15 ani din Dâmbovița a dispărut marți fără să le spună părinților motivul. Acesta a lăsat în urmă un bilet în care anunța că are gânduri negre. Îngrijorați, părinții băiatului au alertat autoritățile, iar la scurt oamenii legi au început căutările.

Se pare că tânărul a cheltuit suma de 2.000 de lei de pe cardul tatălui său pe jocurile online. În momentul în care părinții și-au dat seama de acest lucru, au mers la bancă pentru a cere extrasul de cont, cu ajutorul căruia au descoperit ce s-a întâmplat, de fapt, cu banii. ”Știu că luat-o doar prin grădini, altceva nu știu. Îl rog frumos să vină acasă, nu îi face nimeni nimic, numai să vină acasă”, declara în timp ce plângea mama copilului.

Peste 100 de polițiști, prieteni și vecini l-au căutat pe acesta încontinuu, iar apropiații aveau numai cuvinte de laudă la adresa acestuia.

Tânărul a fost găsit după 30 de ore de la dispariție
Conform Știrile Protv, doi localnici l-au găsit miercuri pe tânărul dispărut într-o localitate din apropiere. Părinții lui Georgian abia și-au revenit din spaimă după ce au aflat că fiul lor a fost găsit viu și nevătămat. Vecinii părinților sunt de părere că jocurile online strică educația copiilor lor și îi îndeamnă să facă lucruri necugetate. Timp de 30 de ore, oamenii legi împreună cu primarul și localnicii din Dâmbovița l-au căutat neîncetat, luând la purificat toate colțurile localității.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă