sâmbătă, 19 septembrie 2020

A „moștenit” Kim Jong-un problemele de sănătate? Ce pasiune i-ar fi adus sfârșitul

Știrile zilei

Ardeiul iute poate salva mii de vieti intr-un minut!

Doi medici foarte buni naturisti, Doctor John Christopher si Doctor Richard Schulze, vorbesc de foarte mult timp despre beneficiile...

A înfipt furculiţe de plastic în grădină! Motivul, GENIAL

Grădinăritul este una dintre cele mai eficiente terapii pentru stres. În plus, petreci mai mult timp printre plante.Dacă locuieşti...

Familia unui preot din Brașov, decimată de coronavirus

Temutul coronavirus a făcut trei victime într-o familie din Brașov: un preot, soția acestuia și unul dintre fiii lor...

Problemele de sănătate ale lui Kim Jong-un, care se pare că i-au adus moartea la doar 36 de ani, reprezintă o „moștenire de familie”.

Problemele de sănătate ale lui Kim Jong-un, „moștenire de familie”
Speculațiile în privința morții liderului nord-coreean Kim Jong-un s-au întețit ieri, după ce unele ziare internaționale din China, Japonia sau Hong Kong au scris că acesta s-ar afla în comă, în stare extrem de gravă. Mulți dintre membrii familiei lui Kim Jong-un suferă de boli cardiovasculare, au hipertensiune și diabet. Liderul nordcoreean ar fi cântărit, în ultimii ani, aproape 140 de kilograme, pe care le-a acumulat din cauza pasiunii sale pentru brânzeturi și vinuri.

În 2014, Kim Jong-un ar fi comandat vinuri în valoare de 30 de milioane de dolari, cât și brânză Emmentaler din Elveția, iar consumul acestora și acumularea kilogramelor l-a făcut să nu mai iasă în public o perioadă lungă. Mai mult, dictatorul fumează enorm, în jur de patru pachete de țigări pe zi, scrie New York Post. În 2012, Kim s-a operat la gleznă, din cauza unui chist format de la greutatea sa prea mare.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă