15.1 C
București
duminică, 16 mai 2021

A murit celebrul actor Florin Anton. Colegii de breaslă au transmis mesaje emoționante

Florin Anton a fost unul dintre cei mai celebri actori din țara noastră, recunoscut pentru roluri în filme și piese celebre. El a murit la vârsta de 64 de ani, din cauza unor probleme de sănătate cu care se confrunta de mai mult timp. Printre cei care au transmis mesaje emoționante se numără și Marian Râlea, magicianul de la Abracadabra.

Florin Anton, decedat la 64 de ani
Florin Anton a fost unul dintre cei mai cunoscuți actori. El a jucat în unele dintre cele mai cunoscute piese de teatru, dar și filme celebre precum ”Pădureanca” și ”Faleze de nisip”. Ultimul film în care poate fi văzut a fost „Margo”, apărut în 2006.

El a fost condus pe ultimul drum azi, pe data de 30 decembrie. Slujba de înmormântare a actorului a avut loc la ora 14.00, la Cimitirul Bellu, pe Aleea Artiștilor.

După pierderea lui, mai mulți colegi de breaslă au transmis mesaje emoționante și au avut de zis doar laude la adresa lui. Printre aceștia se numără și Marian Râlea, care a scris câteva cuvinte extrem de sensibile și alese pentru cel alături de care a participat la cele mai frumoase spectacole. El a mărturisit că au avut o relație specială și au fost buni prieteni, motiv pentru care niciodată nu îl va uita pe Florin.

”Actorii când coboară de pe scenă nu mai știu cum să își țină mâinile, pe unde să pășească, să nu încurce lumea. Devin vulnerabili și nu știu să lupte cu virușii omenești care îi pot răpune! Drum bun, dragul meu coleg și prieten, Florin Anton! Rămâi mereu în sufletul meu.”, a scris Marian Râlea pe Facebook.

Florin Anton a lăsat în urmă doi copii, Ioana Anastasia și Vladimir, care au călcat pe urmele renumitului lor tată.

Articolul continua dupa publicitate

Actorul a mai avut probleme de sănătate. În urmă cu câțiva ani, el a fost preluat de ambulanță chiar de la teatru, înainte de a intra la un spectacol, după ce s-a simțit rău și a avut nevoie de ajutorul medicului.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate