23 C
București
miercuri, 16 iunie 2021

A murit Ion Petrișor, impresarul maneliștilor. Acesta a fost răpus de COVID-19 în închisoare

Doliu în țară după ce a murit Ion Petrișor, impresarul maneliștilor. Bărbatul a pierdut lupta cu viața după ce a fost infectat cu noul coronavirus chiar în timp ce se afla în închisoare. Anunțul morții sale a fost făcut chiar de fiica sa pe rețelele de socializare, artista Kristiana Rustem, care este îngenuncheată de durere.

Vestea morții cunoscutului impresar s-a răspândit imediat, iar mesajele de tristețe și de condoleanțe au curs în lanț.

A murit Ion Petrișor, impresarul maneliștilor
Este zi de doliu printre maneliști. Ion Petrișor, cunoscut ca impresarul maneliștilor, a plecat dintre noi ieri noapte. Bărbatul se afla în închisoare și, cum virusul ucigaș din China nu iartă pe nimeni, Ion Petrișor a fost infectat. Cu toate a fost transportat la spital, organismul celebrului impresar a cedat, fiind confirmat decesul. Fiica să, Kristiana Rustem, este cea care a dat cumplita veste pe rețelele de socializare.

Artista a postat o fotografie cu tatăl său, însoțită de un mesaj plin de durere. Kristiana este îngenuncheată de durere și nu paote concepe că tatăl ei a părăsit această lume așa de devreme. De asemenea, aceasta le-a dezvăluit celor din mediul online că în mai puțin de șase luni și-a pierdut socrul, unchiul, iar acum, din păcate, și tatăl.

”De ce așa repede, tăticul meu? Dumnezeu să te ierte! Al treilea caz de Covid în mai puțîn de 6 luni! Socrul meu, unchiul meu și, acum, tata! Imposibil, dar adevărat”, a scris Kristiana Rustem pe contul său de Facebook, fiica lui Ion Petrișor.

Mai mulți manelisti, îngenuncheați de durere
Vestea a căzut ca un trăsnet printre zecile de maneliști care au avut de-a face cu celebrul Ion Petrișor, cunoscut în lumea showbiz-ului pentru organizarea concursurilor Miss Piranda, dar și pentru nenumăratele ilegalități pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Imediat după aflarea veștii tragice, mesajele de tristețe și de condoleanțe din partea manelistilor au curs în lanț pe rețelele de socializare.

Unul dintre aceștia, Babi Minune, devastat și el de moartea lui Ion Petrișor, a postat o imagine cu acesta, însoțită de un mesaj trist, urmat de o mulțime de emoticoane cu lacrimi.

Odihnește-te în pace, suflet bun, nașul meu”, a scris Babi Minune pe contul său de Facebook.

Liviu Puștiu, răpus și el de durere, a postat câteva rânduri în memoria regretatului impresar. Artistul a ținut să precizeze că-l va iubi toată viața pe Ion Petrișor, pentru toată grija pe care i-a purtat-o de-a lungul timpului. În secțiunea de comentarii, fanii l-au încurajat pe artist.

”Am auzit vestea urâtă despre tine, nu-mi vine să cred. Te-am iubit, te iubesc și te voi iubi toată viața că pe tatăl meu, ai avut grijă de mine și de mulți colegi de-ai mei! Dumnezeu să te ierte, să te odihnească în pace! Ion Petrișor, nu te voi uita niciodată, ai fost aproape de familia mea și de mine”, a scris și Liviu Puștiu.

Ion Petrișor, impresarul interlop
Impresarul maneliștilor Ion Petrișor a avut, de-a lungul timpului, o mulțime de probleme cu legea. Astfel, acum 7 ani, Ion Petrișor a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT pentru contrabandă de țigări, paguba din dosar fiind estimată la 1,25 de milioane de euro. Condamnat la închisoare, Ion Petrișor a avut probleme cât se poate de serioase de sănătate în timpul detenției, el fiind la un pas de orbire.

Mai mult decât atât, în închisoare, Ion Petrișor a fost părăsit de fosta lui soție, cântăreața Roxana Prințesa Ardealului, aceasta cerând divorțul de celebrul impresar, moment care a scandalizat lumea manelelor.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate