miercuri, 23 septembrie 2020

A murit soprana Adriana Mesteș! A fost găsită moartă în casă. A fost o persoană emblematică a Operei Naţională Iași

Știrile zilei

Ioniță de la Clejani, prima reacție după ce Margherita ar fi agresat fizic și verbal două femei

Margherita de la Clejani este din nou în centrul atenției, după ce în urmă cu aproximativ patru luni era...

Cel mai toxic aliment din lume. Romanii il consuma ca pe o delicatesa

Cel mai toxic aliment din lume. Multi fug de el, dar la noi este consumat precum o delicatesa, Romanii...

ULTIMĂ ORĂ: Creștere URIAȘĂ a numărului de cazuri de coronavirus în România. Cifrele au EXPLODAT în ultimele 24 de ore!!

Coronavirus România, bilanț 22 septembrie. Până astăzi, 22 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 114.648 de cazuri de...

Soprana Adrian Mesteș a murit. Aceasta a fost găsită moartă în casă. Cei care au alertat poliţia au fost vecinii ei care nu o mai văzuse de ceva timp. Fostă solistă a Operei Naţionale Romane Iaşi a fost găsită fără suflare în locuinţă.

Soprana Adriana Mesteș a murit. A fost găsită la trei zile după deces
Vecinii i-au alertat pe oamenii legii. Aceştia au considerat, iniţial, că este vorba despre o dispariţie pentru că nu au mai văzut-o de câteva zile pe soprană. Vecinii au solicitat serviciul 112 de Ambulanţă dar şi pe oamenii legii. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au intrat în casa sopranei şi au găsit-o pe aceasta fără suflare. Artistă a fost găsită moartă în locuința sa din București, unde avea domiciliul de mai mulți ani.

Soprana Adriana Mesteș a murit
Încă nu se știe exact ce a dus la moartea artistei, polițiștii au deschizând o anchetă la fața locului, iar Institutul de Medicină Legală va stabili cauza exactă a morții după efectuarea autopsiei. Fanii și prietenii apropiați i-au adus un ultim omagiu artistei pe rețelele de socializare.

„Drum lin spre corul îngerilor, Adriana Mesteș.”, a scris un admirator.

„ Bucuria de a-ți trăi viața cu înțelepciune …O calitate care nouă ne aparține tot mai puțin …”, a scris soprana Adriana Mesteș pe rețeaua de socializare, chiar cu trei zile înainte să moară.

„ Drum lin, Adriana ! Dumnezeu să te odihnească în pace! Cu mare durere am aflat vestea că și tu ai plecat, o să-mi fie dor de sfaturile tale, de optimismul tău. Ți-am simțit lipsa în ultimele zile, credeam că ți-ai acordat câteva zile doar pentru tine Și da, ai plecat pe drumul veșniciei, suflet bun și frumos! Dumnezeu să te așeze de-a dreapta Sa, de acum vei cânta în CERURI!”, este mesajul unei apropiate.

Adriana Mesteș a fost o importantă soprană a Operei din Iași, însă părăsise scena de aproximativ 15 ani. Ca și în cazul Cristinei Țopescu sau Costin Mărcuș, cântăreața a fost găsită după 3 zile de la deces, fără ca cineva să se întrebe dacă este bine sau nu.

Celebra cântăreață de operă a studiat în 1986 Conservatorul George Enescu din Iași, după care a încântat publicul marelor scene ale operelor din Iași, Timișoara și București. Artiştii din Iași, și nu numai, sunt şocaţi de vestea morţii cunoscutei soprane.

Ea a participat la numeroase festivaluri și spectacole importante atât în țară, cât și peste hotare.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă