miercuri, 30 septembrie 2020

Doliu in lumea filmului! A murit un mare actor

Știrile zilei

Tudorache a iesit in strada si cere renumararea voturilor

Dan Tudorache, Primarul sectorului 1, impreuna cu cateva zeci de sustinatori, s-a deplasat miercuri dimineata la sediul Biroului Electoral...

Ciolacu, anuntul zilei despre pensii. Iohannis e obligat

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, stie care va fi verdictul dat de Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) cu privire la...

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, mesaj dur pentru politicieni: ”Cei ca voi, niste jalnici indivizi minusculi, veti disparea!”

Lidia, fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, a publicat o scrisoare deschisa prin care critica actuala clasa...

Actorul american cunoscut pentru rolurile din serialele de televiziune „The Wild Wild West” şi „Baa Baa Black Sheep” a murit la vârsta de 84 de ani, a anunţat presa americană sâmbătă, citându-l pe purtătorul de cuvânt al familiei Conrad, Jeff Ballard.

Robert Conrad a devenit celebru în 1976 cu serialul „Baa Baa Black Sheep” în care l-a jucat pe maiorul ”Pappy”. Între 1965 şi 1969, el a jucat rolul agentului serviciilor secrete americane James T. West în serialul „The Wild Wild West” (1999), un western a cărui acţiune se derulează după Războiul civil american, serial care a fost un mare succes si unul dintre cele mai scumpe filme realizate vreodată, în care Will Smith îl întruchipează pe agentul James T. West.

Robert Renunţa cu plăcere la dubluri, motiv pentru care s-a supus riscurilor. In timpul filmării unui episod din „The Wild Wild West”, s-a rănit căzând de la mai mult de patru metri pe o podea de ciment. Cu toate acestea, producatorii care se temeau pentru el nu au reusit să-l descurajeze să-şi execute propriile cascadorii.

Cariera sa a inceput în 1959, când s-a alăturat spectacolului de televiziune „Hawaiian Eye”, după ce s-a mutat la Los Angeles, relatează AFP. Inainte lucrase ca lăptar, cântand apoi într-un club de noapte.

Ultima sa apariţie într-un film a fost în 2002. Actorul avea opt copii şi 18 nepoţi, potrivit People.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă