Doliu in lumea filmului! A murit un mare actor

Actorul american cunoscut pentru rolurile din serialele de televiziune „The Wild Wild West” şi „Baa Baa Black Sheep” a murit la vârsta de 84 de ani, a anunţat presa americană sâmbătă, citându-l pe purtătorul de cuvânt al familiei Conrad, Jeff Ballard.

Robert Conrad a devenit celebru în 1976 cu serialul „Baa Baa Black Sheep” în care l-a jucat pe maiorul ”Pappy”. Între 1965 şi 1969, el a jucat rolul agentului serviciilor secrete americane James T. West în serialul „The Wild Wild West” (1999), un western a cărui acţiune se derulează după Războiul civil american, serial care a fost un mare succes si unul dintre cele mai scumpe filme realizate vreodată, în care Will Smith îl întruchipează pe agentul James T. West.


Te rugam sa apreciezi !

Robert Renunţa cu plăcere la dubluri, motiv pentru care s-a supus riscurilor. In timpul filmării unui episod din „The Wild Wild West”, s-a rănit căzând de la mai mult de patru metri pe o podea de ciment. Cu toate acestea, producatorii care se temeau pentru el nu au reusit să-l descurajeze să-şi execute propriile cascadorii.

Cariera sa a inceput în 1959, când s-a alăturat spectacolului de televiziune „Hawaiian Eye”, după ce s-a mutat la Los Angeles, relatează AFP. Inainte lucrase ca lăptar, cântand apoi într-un club de noapte.

Ultima sa apariţie într-un film a fost în 2002. Actorul avea opt copii şi 18 nepoţi, potrivit People.

loading...