A murit un mare artist! Are locul de vechi lângă Petrică Mîţu Stoian: „Ne părăseşti şi tu!”

Unul dintre cei mai mari artiști ai României a plecat dintre noi în mod fulgerător. A scos o mulțime de piese și a fost foarte iubit, dar soarta a fost mult prea dură pentru el. Lumea muzicală este mai săracă acum, pentru că marele interpret de muzică populară a plecat din această lume și își doarme somnul de veci lângă Petrică Mîţu Stoian.

A murit Ilie Bogdan
Ilie Bogdan a fost unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică populară. Celebrul artist a plecat dintre noi în mod fulgerător și a murit chiar în spital, din cauza unor probleme grave de sănătate.

Acesta se afla la spitalul din Craiova când și-a dat ultima suflare. Potrivit informațiilor transmise de apropiații regretatului artist, acesta se lupta cu mai multe afecţiuni neurologice pentru care era acum tratat, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru el. Chiar dacă au încercat, artistul nu a mai putut fi salvat.

„Cu adâncă durere în suflet, vă anunțăm încetarea din viață a iubitului nostru tată, bunic, prieten, artist, Ilie Bogdan. Cei care vor să îi aducă un ultim omagiu și să își ia rămas bun, o pot face începând cu după amiază zilei de luni, 19.12.2022, la capela Bisericii Sfântul Vasile cel Mare, str. Brazda lui Novac, Craiova.

Slujba va avea loc în aceeași locație, marți, 20.12.2022 la orele 12:00. Înmormântarea va fi la Cimitirul Ungureni. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a transmis familia regretatului artist.

În urmă cu aproximativ o lună, a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, din care reieșea că ar fi bine și totul ar merge așa cum trebuie.

„Bună dimineața! Să avem o zi cât mai frumoasă!”, a scris Ilie Bogdan la momentul respectiv.

Acum, însă, profilul său este plin de mesaje triste. Cei care l-au iubit i-au transmis un ultim gând celui care, înainte de toate, a fost un prieten de nădejde și un soț și tată minunat. Era căsătorit cu Filiuța Bogdan, cea cu care a scos o mulțime de piese și despre care unii spui că ar fi divorțat de artist de ceva timp.

Artistul a fost condus pe ultimul drum marţi, 20 decembrie. Acesta își doarme somnul de vechi chiar în Cimitirul Ungureni, acolo unde şi Petrică Mîţu Stoian se odihneşte.