A murit Vasile Cojoc. Avea doar 35 de ani. Doliu imens în judo

A murit Vasile Cojoc, multiplu campion naţional şi medaliat la turnee internaţionale de judo. Sportivul avea doar 35 de ani. Anunțul a fost făcut, luni, de Federaţia Română de Judo.

Campionul Vasile Cojoc a murit
Născut pe 4 august 1987, Vasile Cojoc a fost multiplu campion naţional şi a obținut medalii la turnee internaționale. Federația Română de Judo nu a precizat care a fost cauza decesului sportivului, la vârsta de 35 de ani.

„O veste tristă vine în aceasta zi de luni. Fostul judoka sibian Vasile Cojoc a încetat din viaţă fulgerător, la vârsta de 35 de ani. Federaţia Romană de Judo transmite sincere condoleanţe familiei îndurerate. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a fost mesajul transmis de Federația Română de Judo.

Rapperul Nosfe a murit la 37 de ani
Această veste tragică vine la scurt timp după unul similar. Rapperul Nosfe, pe numele său real Darius Crețan, a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, la vârsta de 37 de ani, la scurt timp după ce a susținut un concert cu trupa sa, Șatra Benz. În urma decesului său au apărut speculații cu privire la cauza morții.

„Vă rugăm nu mai răspândiți informații false despre împrejurările morții lui Nosfe! Nu s-a sinucis, nu a murit în somn. A suferit un infarct la scurt timp după concertul de azi-noapte.

Până la un comunicat concludent din partea noastră, faceți doar presupuneri. Respectați-ne liniștea în aceste momente delicate”, au transmis colegii lui Nosfe, din trupa Șatra Benz.

Darius Crețan, cunoscut cu numele de scenă Nosfe, era căsătorit și avea o fiică în vârstă de aproape șapte ani. Soția sa a fost cea care a sunat la numărul de urgență 112, după ce artistul s-a prăbușit la pământ, în locuința lor din Balotești.

Poliția a transmis că Serviciul de Investigații Criminale a preluat cazul decesului rapperului Nosfe. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.