All for Romania
Stiri din Romania si Diaspora

A observat pe autostrada un TIR urias!! Insa nu i-a venit sa creada cand a vazut ce se afla sub rotile lui!!

Atunci cand mergem pe soselele din intreaga lume avem ocazia sa intalnim fel si fel de masini care mai de care mai interesante. De la masini super-sport pana la masini care pot sa care dupa ele aproape tot ce vor. Asa este si TIR-ul din clipul postat mai sus.

Acesta a fost creat special pentru a cara partile extrem de mari ale avioanelor pentru compania Boeing, iar daca ai ocazia sa il vezi pe drum te poti considera o persoana extrem de norocoasa. Insa daca privim atent la acest TIR, observam ca sub el este situata si o a 2-a cabina in spatele remorcii care are rolul de a vira si de a prevenii alte incidente majore. Este pentru prima data cand vedem un astfel de TIR si cu siguranta este destul de rar intalnit in drumurile pe care le facem zi de zi. Nu putem sa spunem ca idea s tehnologia folosite sunt extraordinare.

Citeste si:

A observat o testoasa rasturnata care se chinuia sa se intoarca! Reactia barbatului merita tot respectul!!!

Animalele salbatice sunt obisnuite si invatate sa se descurce singure inca de cand sunt mici, pentru ca stiu ca doar pe ele si pe instinctele lor se pot baza in lupta pentru supravietuire pe care o duc zilnic!

Insa mai sunt si momente in care animalele salbatice au nevoie de ajutorul nostru, iar atunci noi trebuie sa le fim altaturi si sa le ajutam sa iasa din orice problema. Spre exemplu barbatul din clipul postat mai sus a vazut o testaora uriasa care era rasturnat si nu mai putea sa se intoarca sa isi continue drumul. Asa ca nu a stat prea mult pe ganduri si a sarit imediat sa o ajute pe biata broasca testoasa. Desi era un pic ranita viata nu ii era pusa in pericol, insa pentru a se asigura ca ajunge cu bine in ocean, barbatul a urmarit testoasa pana aceasta a intrat cu bine in apa.

 

loading...