A plecat din Iasi fugind de saracie si a ajuns sa faca asta in Regatul Unit. Isi asuma totul si este mandra de ea! O poveste de viata ca scenariul unui film!

• O ieseanca in varsta de 21 de ani povesteste cum a ajuns sa iubeasca o alta tara si sa nu isi mai doreasca sa revina in orasul natal: Iasi • A plecat de acasa la o varsta frageda ca sa poata trai mai bine • Nu a avut niciodata parte de sustinere din partea familiei, iar acum este independenta din toate punctele de vedere • Desi toata viata ei si-a dorit sa devina medic, viata a dus-o pe un alt drum si se simte recunoscatoare acum  

Frica si timiditate, cu acestea a plecat Sabina intr-o lume noua, fara niciun prieten si fara niciun sprijin. Gandul ca va fi departe de casa o ingrozea, dar situatia era de asa natura incat a trebuit sa-si ia viata in piept de la o varsta foarte frageda. Dorinta de a deveni medic si de a le oferi oamenilor de rand sansa sa traiasca cat mai mult s-a stins la finalul clasei a unsprezecea, moment in care mama ei i-a spus clar ca nu va putea sa o sustina financiar sa urmeze aceste studii. Impinsa de imprejurimi si complexata de lipsa banilor, Sabina a plecat pe un taram nou, fara sa aiba vreo idee despre parcursul pe care viata i l-a pregatit. O fire talentata, cu mult simt estetic, ea a decis ca va face arta, in toate felurile in care va avea ocazia.

Nimeni nu a crezut in visele ei

Desi era printre primii din clasa si ii placea sa studieze despre orice domeniu pe care nu-l stapanea intru totul, Sabina nu a avut sustinerea morala si financiara sa creada in dorintele ei si nici sa-si atinga obiectivele. Provenita dintr-o familie dezorganizata, s-a simtit uneori in inferioritate in preajma persoanelor care poate aveau mai multe decat ea. Chiar daca era constienta de ambitia ei si de toate calitatile cu care a fost inzestrata, aceasta nu a avut ocazia sa viseze.

Parintii ei au divortat cand ea avea doar opt ani, tatal ei plecand in Italia si refacandu-si viata. Cel mai dureros a fost cand Sabina se simtea a nimanui.

„Ai mei au divortat cand eu eram mica, nu stiu exact de ce, mai prindeam certuri, dar fiind mica, ei incercau sa nu ma amestece, sa ma duca in alta camera ca sa nu aud ce vorbe isi spun. De mica am avut o inclinatie aparte spre arta, spre desen si pictura mai mult, si mi-am dat seama ca acest atu ma va ajuta toata viata. Am avut o copilarie dificila, cu o bunica bolnava de care a trebuit sa avem grija. Am stat in Bucium, intr-o casa cu doua camere, iar una dintre ele era inchiriata, iar banii respectivi reprezentau singura sursa de venit pe care o aveam. Tata nu mi-a platit pensia alimentara si asta m-a descurajat si mai tare”, spune Sabina Rusu, in varsta de 21 de ani.

Toate problemele proveneau de la lipsa banilor

Dintr-un venit lunar de cateva sute de lei,

 » Sursa: bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !