12.2 C
București
vineri, 7 mai 2021

Accident teribil în Bacău după ce un microbuz cu 17 persoane s-a răsturnat. Şase oameni au ajuns la spital

Un microbuz cu 17 persoane s-a ciocnit cu un autoturism sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 7:30 pe raza comunei Helegiu, pe DN 11, între Bacău şi Oneşti. Traficul în zonă a fost blocat în urma accidentului. La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de ambulanţă pentru a acorda primul ajutor victimelor.

„În microbuz se aflau 17 persoane, din care doar trei au suferit leziuni minore. În autoturismul Logan se aflau două persoane. La CPU Oneşti au fost transportate astfel: 1 persoană (conducatărul auto de pe autoturismul Logan) transportat de SMURD Oneşti şi 5 persoane transportate de 3 ambulanţe SAJ”, au declarat reprezentanţii ISU Bacău, potrivit Bacău.net.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a anunţat că, din cauza unui accident în care au fost implicate un autoturism și un microbuz, circulația a fost întreruptă pe DN 11 Bacău – Onești, în localitatea Helegiu.

Poliţiştii fac cercetări la fața locului pentru a determina cauzele și condițiile producerii accidentului.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate