18.8 C
București
duminică, 13 iunie 2021

Socant! A pozat aproape goală în curtea unei mânăstiri

O elevă de liceu s-a pozat în lenjerie intimă și cu o mitralieră tip AKM, în mână, în fața Mănăstirii Ciolanu din județul Buzău. După ce a postat imaginile pe Facebook, tanara a starnit un scandal de proportii, relatează Știri de Buzău. Fata este eleva in clasa a a douăsprezecea la un cunoscut liceu din Buzău, iar sesiunea foto a avut loc la finalul săptămânii trecute, potrivit presei locale.

Comentariile pe care fata le-a primit a determinat-o sa isi dezactiveze contul de Facebook. ”Apărăm biserica și ortodoxia inclusiv cu pușca? Dar de ce îmbrăcată așa?”, este doar unul dintre ele.

Poliția și Inspectoratul școlar au deschis anchete, iar Arhiepiscopia Buzăului a anuntat că eleva se va alege cu o plângere pentru tulburarea liniștii publice.

”Pe mine m-a deranjat în mod special poza în fața mănăstirii. Ea a spus că a fost atrasă de frumusețea porților sculptate de lemn. Vă spun, cu sinceritate, că eleva nici acum nu conștientizează că acțiunea ei nu-i face cinste”, a declarat Nela Wamsiedel, inspector general adjunct, ISJ Buzău, potrivit sursei citate.

”Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei a luat act cu stupoare și chiar cu îngrijorare de această faptă blasfemiatoare. Conducerea mănăstirii se va adresa organelor abilitate ale statului și va face plângere pentru tulburarea liniștii publice”, declară preotul Dragoș Olteanu, purtătorul de cuvântal Arhiepiscopiei.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate