sâmbătă, 26 septembrie 2020

Socant! A pozat aproape goală în curtea unei mânăstiri

Știrile zilei

Ce spune Tavi Colen despre fosta soţie a lui Alin Oprea: „M-am trezit cu ea în casă…”

Tavi Colen, fostul coleg de trupă al lui Alin Oprea, se implică din nou în scandalul divorţului dintre Alin...

Declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță au fost făcute publice

Declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță au fost făcute publice de către Alexandru Cumpănașu. Acesta a venit cu noi...

Strigătul de ajutor al lui Mihăiță, băiețelul orfan care vrea să zboare: „Vrea să fie un copil normal”

Micuțul în vârstă de șase ani își dorește să fie ca un copil normal, să poată merge și alerga,...

O elevă de liceu s-a pozat în lenjerie intimă și cu o mitralieră tip AKM, în mână, în fața Mănăstirii Ciolanu din județul Buzău. După ce a postat imaginile pe Facebook, tanara a starnit un scandal de proportii, relatează Știri de Buzău. Fata este eleva in clasa a a douăsprezecea la un cunoscut liceu din Buzău, iar sesiunea foto a avut loc la finalul săptămânii trecute, potrivit presei locale.

Comentariile pe care fata le-a primit a determinat-o sa isi dezactiveze contul de Facebook. ”Apărăm biserica și ortodoxia inclusiv cu pușca? Dar de ce îmbrăcată așa?”, este doar unul dintre ele.

Poliția și Inspectoratul școlar au deschis anchete, iar Arhiepiscopia Buzăului a anuntat că eleva se va alege cu o plângere pentru tulburarea liniștii publice.

”Pe mine m-a deranjat în mod special poza în fața mănăstirii. Ea a spus că a fost atrasă de frumusețea porților sculptate de lemn. Vă spun, cu sinceritate, că eleva nici acum nu conștientizează că acțiunea ei nu-i face cinste”, a declarat Nela Wamsiedel, inspector general adjunct, ISJ Buzău, potrivit sursei citate.

”Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei a luat act cu stupoare și chiar cu îngrijorare de această faptă blasfemiatoare. Conducerea mănăstirii se va adresa organelor abilitate ale statului și va face plângere pentru tulburarea liniștii publice”, declară preotul Dragoș Olteanu, purtătorul de cuvântal Arhiepiscopiei.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă