All for Romania
Stiri din Romania si Diaspora

Această pisică se agăța mereu de burta femeii de întreaga perioadă a sarcinii. Când a venit bebelușul pe lume s-a întâmplat ceva halucinant! Uite ce-i făcea animalul

Animalele au mereu un mod numai al lor de a ne face să ne simțim în siguranță. Tot ele au un simț special care le spune când ceva nu este în ordine în viețile stăpânilor lor, de aceea în acele momente ele fac mereu câte ceva pentru a ameliora situația.

pisca pe burta

În cazul acestei femei, pisica nu o lăsa în pace, asta s-a petrecut pe toată perioada sarcinii. Multe femei cred că ar trebui să scape de pisici atunci când rămân însărcinate, fiindcă pisica ar putea deveni geloasă, și ar putea să îmbolnăvească copilul. Dar această femeie e fericită că și-a păstrat pisica, de fapt, habar n-are ce s-ar face fără ea.

pisica neagra la spital

De când a rămas însărcinată, pisica a stat mereu pe burtica ei, probabil îl simțea pe micuț și voia să fie mai aproape de el. La numai doi ani, Panda torcea de zor în fața burticii și de-abia aștepta ca micuța surpriză de acolo să apară pe lume.

pisica si copilas

Când bebelușul s-a născut, Panda nu și-a oprit gesturile de afecțiune, ba chiar le-a continuat cu aviditate. Când mama nu e în cameră Panda este cel care îl protejază pe micuț, tot el miaună noaptea atunci când bebelușul începe să plângă.

pisica si bebelus

loading...
Sursa: http://viatasanatoasa.biz