All for Romania
Stiri din Romania si Diaspora

Acest sofer mergea linistit pe drum insa priviti ce a surprins camera de pe bordul masinii!

Atunci cand esti sofer macar odata ai incalcat legea, fie ca ai mers prea repede sau nu ai dat prioritate altui participant la trafic, insa trebuie sa fim constienti ca trebuie sa respectam cu sfintenie aceste regului.

Spre exemplu soferul tir-ului din clipul postat mai sus nu a respectat legea si a incarcat masina cu mult peste limita care ii era permisa si a avut de suferit din aceasta cauza.

In momentul cand a incercat sa ia o curba si sa urce pe un pod masina a intrat in balans din cauza greutatii si s-a rasturant. Sa speram insa ca nu a patit nimeni nimic.

CITESTE SI : Imagini bombă de la petrecerea în cinstea lui Cristi Borcea! Se vede că a stat 4 ani și 3 luni în închisoare! Nu a ținut cont că e filmat, a luat-o pe Valentina Pelinel și, de față cu toată lumea…

Cristi Borcea și-a sărbătorit prima zi de libertate cu mare fast: fostul șef de la Dinamo a petrecut în clubul pe care fiul lui cel mare, Patrick, l-a inaugurat la începutul lunii trecute, iar alături de el au fost actuala parteneră de viață, Valentina Pelinel, mai mulți membri ai familiei, dar și alți prieteni apropiați. Borcea și iubita sa au fost nedezlipiți toată noaptea.

Totuși, înainte de petrecere, primul lucru pe care l-a făcut după ce a fost eliberat condiționat, a fost să își viziteze băiețelul în vârstă de doar doi ani, pe Milan, pe care îl are împreună cu Valentina Pelinel. Abia apoi cei doi au petrecut în clubul fiului său din Crângași, alături de familie și de prietenii apropiați.

CONTINUARE

 

loading...