Activitatile dedicate „Zilei transportatorului” continua – FOTO

  • Saptamana aceasta vor fi desfasurate actiuni de ecologizare si inaugurare a unui nou tramvai graffiti
  • Saptamana trecuta, peste 300 de ieseni au participat la evenimentele organizate de CTP Iasi – expozitie „Autobuzul iesean la 90 de ani”, piesa de teatru in garaj, flashmob

Actiunile pe care compania ieseana de transport le-a pregatit pentru sarbatorirea „Zilei transportatorului”, continua si in aceasta saptamana. 
Pe data de 13 iunie 2019 vom trage un semnal de alarma privind pastrarea curateniei in mediul inconjurator. Angajatii unitatii vor participa la o actiune de ecologizare in Rondul Tehnopolis, iar prin acest exemplu dorim sa incurajam toti calatorii sa fie responsabili in depozitarea deseurilor menajere atat in natura cat si in mijloacele de transport in comun. 
Tot pe 13 iunie 2019, de la ora 11, va avea loc inaugurarea celui de-al doilea tramvai graffiti. Sub sloganul „Bucurosi sa te ducem! Deschisi sa te ascultam!”, vagonul cu numarul de parc 418 va fi personalizat intr-o maniera neconventionala. Cursa inaugurala va circula spre Copou, pe itinerariul traseului 9.
 Prin mesajul transpus in arta urbana ne adresam tuturor iesenilor si mai ales tinerilor pentru a folosi transportul in comun. Sisteme de plata moderne, prin aplicatii mobile sau direct cu cardul in mijlocul de transport, wi-fi gratuit, autobuze noi, canale de comunicare deschise pe cele mai importante platforme de socializare, bilet valabil 2 ore, sunt cateva dintre motivele pentru care merita sa urci intr-un tramvai sau autobuz.
Activitatile dedicate „Zilei transportatorului” au inceput in urma cu o saptamana si s-au bucurat de un real succes in randul iesenilor de toate varstele. Peste 300 de persoane au trecut pragul Sectiei nr. 1 din Tudor Vladimirescu pentru participa la actiunile demarate in acest spatiu inedit.
Iesenii au avut ocazia sa viziteze expozitia gazduita de Sectia nr. 1 a Companiei de Transport Public Iasi (garajul „Tudor Vladmirescu“) sub titlul „Autobuzul iesean la 90 de ani”. Expozitia, structurata pe doua paliere, unul interior, in incinta sediului administrativ, constituit dintr-o expozitie fotografica ce ilustreaza cele 28 de modele de autobuze urbane care au circulat la Iasi alaturi de autocare si troleibuze, si unul exterior, alcatuit dintr-o colectie de vehicule conservate si reabilitate in cadrul garajului, a starnit curiozitatea tuturor celor prezenti. Expozitia ramane deschisa publicului si se poate vizita in fiecare zi de sambata, intre orele 11 si 16, accesul fiind gratuit.
Tot in cursul zilei de vineri, peste 100 de copii de la gradinitele si scolile din Iasi au participat la un concurs de desene in urma caruia au fost rasplatiti, de c

 » Sursa: bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !