11.3 C
București
joi, 13 mai 2021

Actorul şi fostul ministru, Bogdan Stanoevici, a murit. Era infectat cu COVID-19

Bogdan Stanoevici, actor şi fost ministru a murit în această dimineaţă. Acesta era infectat cu COVID-19 iar starea lui de sănătate se agravase în ultima perioadă.

Actorul era un puternic contestatar al măsurilor restrictive impuse de autorităţi. Acesta a participat la numeroase proteste anti vaccinare şi chiar la un moment dat a negat pandemia.

Bogdan Stanoevici a murit în urma infectării cu COVID-19
Bogdan Stanoevici a murit la scurt timp după ce starea de sănătate se agravase. Actorul era bolnav de COVID-19 și se afla deja la Terapie Intensivă. Stanoevici era un contestatar al măsurilor de protecţie împotriva infectării cu SARS-CoV-2 şi era în prima linie a protestatarilor antimască în urmă cu câteva luni.

Conform unor surse, fostul ministru se afla în spital din noiembrie 2020, iar în decembrie fusese intubat. Totuşi, în pofida faptului că medicii au făcut tot ce le-a stat în putinţă, viaţa acestuia nu a mai putut fi salvată. Acesta am murit la un spital din București.

Cine a fost Bogdan Stanoevici
Între 5 martie și 17 decembrie 2014, a fost ministru pentru românii de pretutindeni în guvernul Victor Ponta. Stanoevici a căpătat notorietate în timpul mandatului său, între cele două tururi de scrutin, când și-a exprimat părerea în legătură cu românii din afara granițelor care nu au putut vota și au protestat. Acest lucru a condus la cererea demisiei de către manifestanții din țară și din afară. ‪

‬ Bogdan Stanoevici a mai fost secretar de stat al Ministerului Culturii începând din ianuarie 2015 până în decembrie 2015, când a fost demis din această funcție.‪

Pe lângă cariera politică, fostul ministru a ocupat și alte funcții. Vorbim despre faptul că Bogdan a fost un actor și a jucat în mai multe piese de teatru sau filme

Printre filmele in care a jucat enumerăm
Eu, tu, și… Ovidiu (1978), regia: Geo Saizescu
Destinația Mahmudia(1981), regia: Alexandru Boiangiu
Trandafirul galben (1982), regia: Doru Năstase
Melodii la Costinești(1983), regia: Constantin Păun
Să mori rănit din dragoste de viață (1984), regia: Mircea Veroiu
Noi, cei din linia întâi (1986), regia: Sergiu Nicolaescu
Sania Albastră(1987), regia: Ioan Cărmăzan
Secretul lui Nemesis (1987), regia: Geo Saizescu
François Villon – Poetul vagabond (1987), regia: Sergiu Nicolaescu
Sania albastră (1987), regia: Ioan Cărmăzan
Rezervă la start(1988), regia: Anghel Mora

Bogdan Stanoevic a fost, în perioada 2017-2020, director al Circului Globus din Bucureşti. Totuşi, pe data de 3 februarie 2020, Bogdan Stanoevici a fost demis din fruntea instituţiei. Atunci, un corp de control din cadrul primăriei Generală a Bucureștiului a constatat numeroase nereguli. Aceştia au acuzat un management defectuos la nivelul instituţiei.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate