duminică, 28 iunie 2020

Actriţa americană Shannen Doherty a fost diagnosticată cu cancer în ultimul stadiu

Știrile zilei

Viorel Stegaru părăsit de Vulpița! Cu cine s-a mutat femeia

Barbatul din Blagesti a fost lasat cu ochii in soare! Veronica a plecat de acasa.Viorel Stegaru a fost părăsit...

Veste bomba pentru toti soferii de peste 31 de ani. Anuntul a fost facut pentru cei care poseda permis de conducere!

Potrivit unor statistici, portretul robot al soferului din Romania implicat in cele mai multe accidente rutiere este: sofer tanar...

Alina Pușcaș, noi declarații de pe patul de spital, după ce s-a infectat cu coronavirus

Alina Pușcaș face noi declarații de pe patul de spital, după ce a fost testată pozitiv cu virusul COVID-19.Mai...

Pentru multi din noi, ”Beverly Hills 902010” a fost serialul adolescentei. Iar Shannen Doherty era favorita multora. Din pacate, celebra actriță de origine americană, Shanne Doherty, cea care a jucat rolul Brendei, a fost diagnosticată cu cancer în ultimul stadiu. A dus o lupta cu cancerul de sân aproape 3 ani, crezand apoi, in 2017, că scăpase de această nemiloasa boală.

Ea a dezvăluit marți că suferă de cancer în stadiul 4. facand anuntul în cadrul unei celebre emisiuni din statele Unite ale Americii și a izbucnit în lacrimi: „Este o pastilă amară, greu de inghițit. Am zile în care spun: „De ce eu?”. Apoi îmi spun: „Păi, de ce nu eu? De ce ar merita altcineva asta și eu nu”. Nimeni nu merită asta”.

Shannen nu a precizat tipul de cancer de care suferă, dar a preferat ca oamenii sa afle direct de la ea stadiul bolii: „Aș prefera ca oamenii să audă de la mine”, a spus ea. „Nu vreau interpretări; nu vreau să se afle dintr-un document al instanței. Vreau să controlez narațiunea. Vreau ca oamenii să știe de la mine”.

Frumoasa actrita se află în mijlocul unui proces pentru recuperarea unei sume de bani, după ce locuinta ei a fost distrusa de un incendiu, în anul 2018. În documentele legale este menționată boala de care sufera, deci oricum urma ca aceste informatii sa fie facute publice.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Actriţa americană Shannen Doherty a fost diagnosticată cu cancer în ultimul stadiu 2