sâmbătă, 26 septembrie 2020

Actriţa americană Shannen Doherty a fost diagnosticată cu cancer în ultimul stadiu

Știrile zilei

Ce spune Tavi Colen despre fosta soţie a lui Alin Oprea: „M-am trezit cu ea în casă…”

Tavi Colen, fostul coleg de trupă al lui Alin Oprea, se implică din nou în scandalul divorţului dintre Alin...

Declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță au fost făcute publice

Declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță au fost făcute publice de către Alexandru Cumpănașu. Acesta a venit cu noi...

Strigătul de ajutor al lui Mihăiță, băiețelul orfan care vrea să zboare: „Vrea să fie un copil normal”

Micuțul în vârstă de șase ani își dorește să fie ca un copil normal, să poată merge și alerga,...

Pentru multi din noi, ”Beverly Hills 902010” a fost serialul adolescentei. Iar Shannen Doherty era favorita multora. Din pacate, celebra actriță de origine americană, Shanne Doherty, cea care a jucat rolul Brendei, a fost diagnosticată cu cancer în ultimul stadiu. A dus o lupta cu cancerul de sân aproape 3 ani, crezand apoi, in 2017, că scăpase de această nemiloasa boală.

Ea a dezvăluit marți că suferă de cancer în stadiul 4. facand anuntul în cadrul unei celebre emisiuni din statele Unite ale Americii și a izbucnit în lacrimi: „Este o pastilă amară, greu de inghițit. Am zile în care spun: „De ce eu?”. Apoi îmi spun: „Păi, de ce nu eu? De ce ar merita altcineva asta și eu nu”. Nimeni nu merită asta”.

Shannen nu a precizat tipul de cancer de care suferă, dar a preferat ca oamenii sa afle direct de la ea stadiul bolii: „Aș prefera ca oamenii să audă de la mine”, a spus ea. „Nu vreau interpretări; nu vreau să se afle dintr-un document al instanței. Vreau să controlez narațiunea. Vreau ca oamenii să știe de la mine”.

Frumoasa actrita se află în mijlocul unui proces pentru recuperarea unei sume de bani, după ce locuinta ei a fost distrusa de un incendiu, în anul 2018. În documentele legale este menționată boala de care sufera, deci oricum urma ca aceste informatii sa fie facute publice.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă