Actualizare despre misteriosul monolit: al treilea monolit a apărut pe un munte în California

0
859

Un al treilea monolit gigantic metalic inexplicabil a fost plasat pe vârful unui munte din California.

Un alt monolit inexplicabil a fost reperat, de data aceasta în Atascadero, California. Silueta argintie, mereu cunoscută, se află pe vârful muntelui Pine, situat între zona Bay și Los Angeles. Seamănă îndeaproape cu primul monolit găsit în Utah , dar graba la care a fost plasat aparent o imită pe cea a omologului său român . 

Potrivit The Astacadero News , monolitul californian nu a fost așezat în pământ și „putea fi răsturnat cu o împingere fermă”. Nicio știre dacă cineva a încercat într-adevăr să o împingă, dar presa locală estimează că are o greutate de aproximativ 90 de kilograme. 

Actualizare despre misteriosul monolit: al treilea monolit a apărut pe un munte în California 1

Acest monolit este fabricat dintr-un material asemănător oțelului inoxidabil și este foarte reflectant, spune Astacadero News. A fost văzut prima dată miercuri dimineață în lanțul muntos Santa Lucia de un grup de excursioniști locali. Ray Johnson, un excursionist obișnuit al vârfului, a declarat presei că statuia nu se afla marți.

De-a lungul zilei, mulți alții au venit să se delecteze cu misterul său. Nimeni nu a putut explica modul în care monolitul a ajuns la Atascadero, darămite cum a ajuns la vârful unui deal de 400 metri. Oficialii locali decid ce să facă cu monolitul, deoarece nu este așezat ferm în pământ și dacă este împins peste, ar putea reprezenta un pericol pentru cei care se recreează pe cărările de dedesubt. 

Acest al treilea monolit a apărut la doar o zi după ce cel românesc a dispărut din vârful dealului Batca Doamnei din orașul românesc Piatra Neamț. Cel din Utah pe care îl știm acum a fost eliminat de o bandă de slackliners care au anunțat de ce l-au eliminat pe Instagram prin intermediul videoclipului Tik-Tok

Echipajul de alpinisti TMNT a decis că există prea mult trafic in jurul statuii. Echipajul a decis că este timpul să pună capăt senzației virale. 

„Acest pământ nu a fost pregătit fizic pentru schimbarea populației (mai ales în timpul unei pandemii)”, a scris Sylvan Christensen în postarea sa. „Oamenii au sosit cu mașina, cu autobuzul, cu duba, elicopterul, avioanele, trenurile, motocicletele și bicicletele electrice și nici măcar nu există o parcare. Nu există băi – și da, cacatul în deșert este o contravenție. Au fost multe din asta. ”

Echipa poate fi văzută dezmembrând statuia și transportând-o în videoclip, setată la melodia tematică Stranger Things .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here