All for Romania
Stiri din Romania si Diaspora

„Acum am fugit în mașină, încerc să îmi revin. Am văzut o fetiță alergând în magazin în cizme de adult. La casă am nimerit în spatele i și am întrebat-o de ce le poartă. Răspunsul ei ne-a făcut să plângem pe toți, a zis că…” Ce pățise fetița:

O femeie din Statele Unite ale Americii a povestit pe Facebook o întâmplare prin care a trecut chiar ea, în timp ce era la cumpărături. Postarea a devenit virală, adunând peste 90.000 de share-uri. Iată ce a scris:

„Acum sunt în mașină, încerc să îmi revin. Vedeți voi, în timp ce mă aflam la cumpărături am văzut în magazin o fetiță care țopăia și făcea zgomot. Când m-am întors să o văd mai bine, am observat că zgomotul provenea de la faptul că era încălțată într-o pereche de cizme înalte de bărbat. La început m-am amuzat și mi-am continuat cumpărăturile.

Am ajuns la casă în spatele fetiței și mamei ei. Am început o conversație. I-am spus fetiței că îmi plac cizmele ei. Mi-a zâmbit larg și a început să-mi povestească. Mi-a spus că cizmele au fost ale tatălui ei. Azi ar fi fost ziua lui de naștere, dar anul trecut a fost ucis în ,,Afgan Stan”. Ca să se simtă mai bine azi, i s-a permis să poarte aceste cizme.

Am văzut că mama ei a început să plângă, am început și eu și casiera să plângem.

Bărbatul din spatele meu a auzit și el povestea și i-a oferit fetiței o brioșă din cele pe care urma să le cumpere. I-a spus că tatăl ei este un erou și că sigur este mândru de fata lui, și că ar trebui să mănânce în fiecare zi de naștere a tatălui ei o brioșă.”

sursa: varusandel.ro

Noi te tinem la curent!
Introdu adresa ta de email si iti vom trimite doar cele mai importante stiri si povesti.
Te poti dezabona oricand, foarte simplu.

Salut!

Te rugam sa distribui acest articol pentru a continua sa citesti!
Iti multumim frumos!

Inchide