All for Romania
Stiri din Romania si Diaspora

„Acum am fugit în mașină, încerc să îmi revin. Am văzut o fetiță alergând în magazin în cizme de adult. La casă am nimerit în spatele i și am întrebat-o de ce le poartă. Răspunsul ei ne-a făcut să plângem pe toți, a zis că…” Ce pățise fetița:

O femeie din Statele Unite ale Americii a povestit pe Facebook o întâmplare prin care a trecut chiar ea, în timp ce era la cumpărături. Postarea a devenit virală, adunând peste 90.000 de share-uri. Iată ce a scris:

„Acum sunt în mașină, încerc să îmi revin. Vedeți voi, în timp ce mă aflam la cumpărături am văzut în magazin o fetiță care țopăia și făcea zgomot. Când m-am întors să o văd mai bine, am observat că zgomotul provenea de la faptul că era încălțată într-o pereche de cizme înalte de bărbat. La început m-am amuzat și mi-am continuat cumpărăturile.

Am ajuns la casă în spatele fetiței și mamei ei. Am început o conversație. I-am spus fetiței că îmi plac cizmele ei. Mi-a zâmbit larg și a început să-mi povestească. Mi-a spus că cizmele au fost ale tatălui ei. Azi ar fi fost ziua lui de naștere, dar anul trecut a fost ucis în ,,Afgan Stan”. Ca să se simtă mai bine azi, i s-a permis să poarte aceste cizme.

Am văzut că mama ei a început să plângă, am început și eu și casiera să plângem.

Bărbatul din spatele meu a auzit și el povestea și i-a oferit fetiței o brioșă din cele pe care urma să le cumpere. I-a spus că tatăl ei este un erou și că sigur este mândru de fata lui, și că ar trebui să mănânce în fiecare zi de naștere a tatălui ei o brioșă.”

sursa: varusandel.ro

loading...