All for Romania
Stiri din Romania si Diaspora

Acum puteți trimite cenușa decedatilor să fie împrăștiată în spațiu. O companie britanică lansează funeralii spațiale

O companie britanică a lansat un serviciu nou, care trimite în spațiu rămășițele celor dragi. Cenușa lor va fi eliberată în cosmos. Pentru pentru un astfel de serviciu este de 800 GBP (în jur de 1.050 dolari).

„Zborul la cer” , infiintata de doi absolventi de la Universitatea din Sheffield, Marea Britanie, a trimis cu succes sute de suflete in spatiu. Acum, după ce au reușit să elibereze cenușa non-umană în spațiu, datorită ambarcațiunii Ascension 1 proiectată special , ei vor lansa serviciul în public în noiembrie.

„Suntem la marginea următoarei epoci spațiale, cu industria privată din SUA, pe punctul de a face zborul spațial personal realitate”, a explicat co-fondatorul dr. Chris Rose. „Multe dintre primile generații de fani ai spațiului intoxicați de zborul spațial nu vor simți niciodată emoția de a privi înapoi pe Pământ și de a-și îndeplini visul de zbor spațial. Noul nostru serviciu oferă familiilor posibilitatea de a îndeplini visele celor dragi. Simțim că este ultima cale de a trimite o viață bine traita. ”

Pachetul costă între £ 795 ($ 1.036) și £ 1895 ($ 2.470), acesta include videoclipuri și fotografii ale cenușelor lansate în cosmos, potrivit iflscience.com.

loading...