duminică, 29 noiembrie 2020

Acuzată că și-a înșelat soțul cu saxofonistul ei, Vlăduța Lupău da replica!

Știrile zilei

Femeie cu COVID-19 moartă în salon şi pusă direct în sac pentru înmormântare în faţa celorlalţi pacienţi VIDEO

Femeie cu COVID-19 moartă în salon şi pusă direct în sac pentru înmormântare în faţa celorlalţi pacienţi. S-a întâmplat...

Anamaria Prodan are COVID: „A luat de la…”

Anamaria Prodan are COVID. Agent FIFA si impresar al celor mai importanti jucatori din Romania, Anamaria Prodan, a...

Ce inseamna atunci cand visezi o persoana care a decedat. Ar trebui sa te puna pe ganduri

Sa visezi o persoana care a decedat, este tulburator. In traditia populara, atunci cand visezi ca intri in contact...

D.A.S. a intrat în posesia unor detalii uimitoare! S-a zvonit, recent, că Vlăduța Lupău – artista care e ”pe val” și „regina Youtube-ului” – l-ar fi „tradus” pe Adrian Rus, portarul de la CFR Cluj, chiar cu saxofonistul ei, Armin Nicoară, cel alături de care a făcut furori și care i-ar fi devenit mai mult decât un coleg de trupa.

„Vlăduța Lupău și Armin Nicoară au avut o relație pe ascuns, multă lume știe. Din câte știu, s-au certat foarte urât. Vlăduța umbla pe ascuns cu el și, din câte știu, Nicoară are iubită și ea acum numai ce a făcut nunta. S-a întâmplat și în timp ce ea (Vlăduța Lupău, n.r.) era împreună cu Rus. Ei se scoteau că merg împreună la cântări”, au dezvăluit surse apropiate celor doi artiști, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA a contactat-o pe Vlăduța Lupău, care a oferit primele declarații și nu a ezitat să-și „desființeze” fostul coleg de formație: „Ai umbla cu unul care are corpul cât mâna ta?”

„Regina vizualizărilor” a delcarat că nu o atrage un bărbat ca Armin Nicoară și a spus, printre altele, că ea l-a ajutat să devină cunoscut! De mentionat este ca Vladuta nu a motivat de ce a pus punct colaborarii cu Armin Nicoară.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă