sâmbătă, 4 iulie 2020

Acuzată că și-a înșelat soțul cu saxofonistul ei, Vlăduța Lupău da replica!

Știrile zilei

O mutație a coronavirusului îl face de până la șase ori mai contagios. Infectează celulele mult mai ușor decât actualul virus (studiu)

Varianta coronavirusului cea mai răspândită în prezent prezintă o mutație care îl ajută să infecteze celulele mult mai ușor...

Cum să promovezi o afacere online?

Cine nu-și dorește să devină cunoscut pe internet? Cu atâtea tipuri de rețele sociale și puterea motoarelor de căutare...

Horoscop 1 iulie 2020. Zi excelentă pentru mai multe zodii

Horoscop Berbec Nativii zodiei Berbec se vor confrunta cu probleme de sănătate, însă nativii vor trece repede acest hop. Sfatul...

D.A.S. a intrat în posesia unor detalii uimitoare! S-a zvonit, recent, că Vlăduța Lupău – artista care e ”pe val” și „regina Youtube-ului” – l-ar fi „tradus” pe Adrian Rus, portarul de la CFR Cluj, chiar cu saxofonistul ei, Armin Nicoară, cel alături de care a făcut furori și care i-ar fi devenit mai mult decât un coleg de trupa.

„Vlăduța Lupău și Armin Nicoară au avut o relație pe ascuns, multă lume știe. Din câte știu, s-au certat foarte urât. Vlăduța umbla pe ascuns cu el și, din câte știu, Nicoară are iubită și ea acum numai ce a făcut nunta. S-a întâmplat și în timp ce ea (Vlăduța Lupău, n.r.) era împreună cu Rus. Ei se scoteau că merg împreună la cântări”, au dezvăluit surse apropiate celor doi artiști, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA a contactat-o pe Vlăduța Lupău, care a oferit primele declarații și nu a ezitat să-și „desființeze” fostul coleg de formație: „Ai umbla cu unul care are corpul cât mâna ta?”

„Regina vizualizărilor” a delcarat că nu o atrage un bărbat ca Armin Nicoară și a spus, printre altele, că ea l-a ajutat să devină cunoscut! De mentionat este ca Vladuta nu a motivat de ce a pus punct colaborarii cu Armin Nicoară.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Acuzată că și-a înșelat soțul cu saxofonistul ei, Vlăduța Lupău da replica! 2