sâmbătă, 19 septembrie 2020

Acuzată că și-a înșelat soțul cu saxofonistul ei, Vlăduța Lupău da replica!

Știrile zilei

Ardeiul iute poate salva mii de vieti intr-un minut!

Doi medici foarte buni naturisti, Doctor John Christopher si Doctor Richard Schulze, vorbesc de foarte mult timp despre beneficiile...

A înfipt furculiţe de plastic în grădină! Motivul, GENIAL

Grădinăritul este una dintre cele mai eficiente terapii pentru stres. În plus, petreci mai mult timp printre plante.Dacă locuieşti...

Familia unui preot din Brașov, decimată de coronavirus

Temutul coronavirus a făcut trei victime într-o familie din Brașov: un preot, soția acestuia și unul dintre fiii lor...

D.A.S. a intrat în posesia unor detalii uimitoare! S-a zvonit, recent, că Vlăduța Lupău – artista care e ”pe val” și „regina Youtube-ului” – l-ar fi „tradus” pe Adrian Rus, portarul de la CFR Cluj, chiar cu saxofonistul ei, Armin Nicoară, cel alături de care a făcut furori și care i-ar fi devenit mai mult decât un coleg de trupa.

„Vlăduța Lupău și Armin Nicoară au avut o relație pe ascuns, multă lume știe. Din câte știu, s-au certat foarte urât. Vlăduța umbla pe ascuns cu el și, din câte știu, Nicoară are iubită și ea acum numai ce a făcut nunta. S-a întâmplat și în timp ce ea (Vlăduța Lupău, n.r.) era împreună cu Rus. Ei se scoteau că merg împreună la cântări”, au dezvăluit surse apropiate celor doi artiști, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA a contactat-o pe Vlăduța Lupău, care a oferit primele declarații și nu a ezitat să-și „desființeze” fostul coleg de formație: „Ai umbla cu unul care are corpul cât mâna ta?”

„Regina vizualizărilor” a delcarat că nu o atrage un bărbat ca Armin Nicoară și a spus, printre altele, că ea l-a ajutat să devină cunoscut! De mentionat este ca Vladuta nu a motivat de ce a pus punct colaborarii cu Armin Nicoară.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă