13.5 C
București
luni, 19 aprilie 2021

Adda a ajuns de urgență la spital: „Vine Crăciunul și eu o să plâng în baie”

Solista Adda a ajuns la spital. A fost la un pas de moarte după ce a înghițit un medicament care i-a provocat o alergie gravă. Iată declarațiile solistei!

Cântăreața Adda (28 de ani), concurentă la „Te cunosc de undeva” (Antena 1), a ajuns la spital miercuri noapte, fiind la un pas de moarte, de la un medicament. Acesta i-a provocat artistei o alergie.

“Am plecat acum de la spital și merg la un alergolog. Ideea e că am stat toată noaptea la ugențe și azi am revenit, pentru că pe lângă faptul că am avut erupții pe tot corpul, am început să respir foarte greu, să mi se umfle limba și să simt în gât ca și cum aș avea ceva acolo care mă ține și nu pot să respir”, a povestit Adda pe Instagram, după care a revenit cu noutăți.

“Am fost la alergolog. Așa doctor mișto nu am întâlnit de mult. 99% s-a depistat cauza. De la o pastilă aparent inofensivă, pe care am luat-o acum 6 zile pentru prima oară în viața mea care, din păcate, provoacă reacții violente și după 5-7 zile de la utilizare. Va fi bine! Cu tratament! Mulțumesc de griji!”, a adăugat solista, pe numele ei adevărat Alexandra Ada Moldovan.

„De astăzi voi începe o dietă care va dura 9 luni. Este împărțită în trei etape. Primele trei luni sunt cele mai grele și mai ales primele săptămâni. Vine Crăciunul și eu o să plâng în baie”, a dezvăluit Adda pe un cont de socializare.

„Nu este o cură de slăbire, este o dietă anti-inflamatorie care mă ajută să scap de toxine și tot ce e nasol în organism, pentru că și dezechilibrul ăsta din corp mi-a declanșat alergia severă pe care o am încă de două luni și ceva. Urmează o nouă etapă, eu gândesc pozitiv, mă gândesc pozitiv, probabil o să slăbesc, o să mă usuc de tot. Important este să fiu sănătoasă”, concluzionează aceasta.

Adda este căsătorită cu managerul ei, Cătălin Rizea, și au un copil pe nume Alexandru Alexandru, care a împlinit 4 ani pe 22 octombrie.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate