25.3 C
București
marți, 3 august 2021

Adevărata cauză a morții lui Maradona! Fosta iubită face dezvăluiri

Adevărata cauză a morții lui Maradona a fost dezvăluită de fosta iubită a starului. Vestea că acesta a trecut în neființă a surprins pe toată lumea. În urmă cu doua săptămâni fotbalistul a fost operat și părea că se simte mult mai bine.

Maradona a fost considerat, de-a lungul anilor și până în ultima clipă a vieții lui, cel mai bun fotbalist din istorie.

Adevărata cauză a morții lui Maradona
Fosta iubita a legendarului fotbalist a decis să spuna care ar fi adevărata cauză a morții acestuia. Până acum se vehicula că acesta ar fi murit în urma unui atac de cord rezultat în urma operației pe creier la care a fost supus în urmă cu mai bine de două săptămâni.

Detaliile scoase la iveala de fosta iubită au făcut pe multă lume să își ridice un semn de întrebare. Se pare că foarte putini știau de adevăratele probleme pe care le avea starul argentinian. Maradona a încercat mereu să nu se arate afectat de necazurile care aveau să îi fie fatale.

Rocio Oliva, fosta iubită, a declarat că legendarul fotbalist se lupta în ultima perioadă cu dependența de alcool și somnifere și că, de fapt, asta ar fi dus la atacul de cord care l-a ucis. Rocio nu este singura care susține acest lucru. Medicul lui Maradona a dat detalii despre starea în care se afla acesta cu puțin timp înainte să treacă în neființă. Fiind foarte apropiat de acesta știa cu exactitate care este situația fotbalistului.

Potrivit doctorului, adevărata cauză a morții lui Maradona ar fi dependența de alcool. Starul argentinian s-a luptat ani buni cu dependența de stupefiante, de care a scapăt cu greu.

Gheroghe Hagi a transmis un mesaj dureros după decesul lui Diego Armando Maradona
Gheorghe Hagi este de părere că decesul celui pe care mulți îl consideră cel mai mare fotbalist din istorie este o zi de doliu nu doar pentru fotbal, ci pentru întreg mapamondul.

„Este o zi de doliu pentru fotbal și pentru întreaga omenire. Simt o tristețe fără margini la moartea unui geniu care, și mai nedrept, a dispărut prea repede.

Dumnezeu să-l odihnească pe unicul Diego Maradona!

#RIPLegend”, e mesajul lui Gică Hagi, supranumit, pe vremuri, ”Maradona din Carapați”.

Ilie Dumitrescu spune că Diego Maradona i-a marcat copilăria.

„Mie Diego Maradona mi-a marcat copilăria, este un moment extrem de trist pentru cei care suntem implicaţi direct în fenomen şi un geniu. Un jucător rar, din punctul meu de vedere, printre primii cinci fotbalişti din istoria fotbalului.

O dată eu eram pe bancă, o dată eram eu în teren şi el la masa presei, după joc am văzut reacţiile pe care le-a avut, de la meciul România – Argentina (n.r. – de la CM-1994, din SUA). Este pe cale de dispariţie profilul ăsta de jucător. Dacă va ieşi din scenă şi Messi mai rar o să vedem genul ăsta de lideri. El a câştigat trofee cu Boca, cu Barcelona, cred că şi-a pus amprenta pe naţionala Argentinei şi la Napoli. Dacă mergeai în Napoli în perioada aia, era în fiecare casă o icoană şi chipul lui Maradona lângă icoană. Toţi cei care iubeau Napoli îl aveau şi pe Maradona în casă.

După moartea prematura a legendarului fotbalist, lumea rămâne totuși cu amintiri extrem de plăcute despre acesta. Fotbalul pe care îl practica, cu o lejeritate ieșită din comun, a oferit o serie de goluri și faze memorabile ce sigur vor rămâne în istorie.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate