Adevaratele motive pentru care insotitorii de zbor intampina pasagerii

Descopera acum ce afla insotitorii de zbor in fiecare moment cand se uita la tine.

1. Forma fizica
Un insotitor de zbor va remarca si va tine minte daca esti intr-o forma fizica buna sau nu, deoarece pe parcursul zborului s-ar putea sa aiba nevoie de tine. Cazurile in care ai putea interveni sunt cand este nevoie de cineva puternic pentru calmarea unui pasager agitat sau in cazul putin probabil al unei evacuari de urgenta.

2. Starea de ebrietate
Un pasager baut va da mult de furca insotitorilor de zbor prin comportamentul lui neadecvat si ii va face pe ceilalti pasageri sa nu se simta foarte bine din cauza mirosului pregnant. In plus, aceasta persoana nu poate fi de nici un ajutor in cazul unui accident, ba chiar poate fi motivul impiedicarii evacuarii la timp.

3. Sanatatea
Nimeni nu-si doreste sa raceasca in timpul unui zbor, cand toti pasagerii calatoresc intr-un spatiu restrans timp de mai multe ore, ceea ce faciliteaza contactarea virusilor. Un insotitor de zbor a dezvaluit ca daca esti prea palida, stranuti sau tusesti, ti se poate anula dreptul la zbor, chiar daca, in mod normal, biletul tau este platit la timp, chek-in-ul facut si totul parea a fi in regula.

4. Prezenta unui coleg de breasla
Insotitorii de zbor incearca sa isi dea seama daca au vreun coleg de breasla printre pasageri, deoarece acestia stiu cum sa se comporte in cazuri de urgenta, stiu cum sa acorde primul ajutor la nevoie si au spirit de echipa. Ajutorul acestor persoane va fi foarte apreciat.

5. Aerofobia
Este foarte important pentru insotitorii de zbor sa stie ce pasageri se tem de zborul cu avionul, ca in timpul calatoriei sa le ofere acestora mai multa atentie, sa-i incurajeze si sa ii ajute cu un pahar de apa sau masca de oxigen, daca este nevoie.

6. Caracteristici fizice
Exista doua motive principale pentru a ochi din start persoanele cu nevoi speciale. In primul rand, persoanele cu handicap nu pot ocupa locurile de langa iesirile de urgenta, deoarece le va fi mult mai greu sa deschida usa in caz de nevoie si ar putea bloca iesirea altor pasageri. In al doilea rand, aceste persoane au nevoie de mai multa atentie si insotitorii de zbor trebuie sa se asigure ca ele nu sunt uitate in cazul unei evacuari.

7. Bagaje mari
O persoana care vine cu un ba

 » Sursa: culinar.bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !