11.9 C
București
joi, 15 aprilie 2021

Adevărul despre relația lui Lino Golden cu Alex Velea și Antonia! Fostul „băiat de aur”, dezvăluiri șocante: „Am fost prost”

După ce în ultima vreme spiritele s-au mai liniștit, Lino Golden a făcut declarații șocante despre relația din prezent cu Alex Velea și Antonia. Mai există loc de împăcare?

Au trecut câteva luni de la marele scandal între Lino Golden și Alex Velea, care s-a terminat în condiții nu tocmai plăcute. Certurile și acuzațiile grave au s-au ținut lanț, iar fiecare a venit cu partea sa de poveste. „Fii adoptivi” ai lui Alex Velea, Lino Golden și Mario Fresh au spus „adio” definitiv grupului care i-a ajutat să devină celebri și să se lanseze pe piața muzicală.

Acum spiritele s-au mai calmat, iar acuzațiile și săgețile aruncate s-au transformat într-o liniște totală. Cu toate acestea, Lino Golden a rupt tăcerea și a dat declarații șocante despre relația din prezent cu Alex Velea și Antonia și a povestit în cadrul unei emisiuni ce s-a întâmplat atunci.

Lino Golden a spus adevărul despre relația cu Alex Velea și Antonia

„Păi fiecare și-a văzut de drumul lui, nu mai vorbim pentru că au fost prea multe lucruri spuse, dar am preferat, cel puțin eu, să fiu matur, chiar dacă am avut o perioadă pe Instagram când am fost prost și am făcut greșeli. Oricum în România e gândirea asta că dacă un om te-a ajutat trebuie să îi rămâi sclav toată viața. Eu o să ii iubesc si respect, o sa le fiu recunoscator până o să mor.”, a spus Lino Golden.

Lino Golden a fost primit cu brațele deschide de Alex Velea și Antonia, care l-au găzduit și în casa lor, atunci când tânărul artista s-a mutat prima dată în București. Cu toate că l-au ajutat enorm să evolueze atât în carieră, cât și pe plan personal și i-au schimbat, cântărețul susține că acesta nu este un motiv pentru a rămâne pentru totdeauna sub aripa lor. Deși le este profund recunoscător pentru tot ceea ce i-au oferit, Lino Golden a trecut peste acea etapă a vieții sale, în care era supranumit „fiul adoptiv” al lui Alex Velea.

În ciuda scandalului dintre ei, Lino Golden nu a spus „nu” unei posibile colabrări pe viitor. Șansele ar fi foarte mici să auzim de o împăcare în curând, însă artistul a spus că niciodată nu poate spune „niciodată”.

„Important este că acum ne vedem fiecare de ale noastre, de carierele noastre, de viețile noastre personale. Îi doresc succes în tot și pe plan profesional și personal. Nu cred, sincer să fiu, dar nu știm niciodată ce ne rezervă viața în viitor, aș vrea să nu-i port pică absolut nimănui”, a mai spus artistul.

Lino Golden a spus adevărul despre relația cu Abi Talent

Când vine vorba de relația cu Abi Talent, Lino Golden susține că deși s-au împăcat și au îngropat securea războiului, nu sunt tocmai „cei mai buni prieteni”, așa cum s-a vehiculat. Potrivit artistului, nu poți deveni atât de apropiat de o persoană într-un timp atât de scurt, mai ales când este vorba și de un trecut tumultos.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate