Adevarul dureros despre zodii: De ce e fiecare zodie greu de iubit? Esti si tu asa?

Poti spune despre zodii ca sunt un mix interesant intre parti bune si parti rele. Daca ai citit AICI care sunt principalele 5 motive pentru care poti iubi o zodie, iata acum un alt adevar, doar ca putin mai dureros.

Acestea sunt motivele pentru care zodiile sunt greu de iubit! Esti si tu asa?

BERBEC – Personalitate puternica
Nu incape indoiala ca Berbecul este o fire puternica ce nu este compatibila cu toata lumea. Sa te certi cu un Berbec este o pierdere inutila de energie si de timp. Berbecul NU va asculta niciodata punctul tau de vedere. Mai mult, are un EGO urias, ceea ce poate pune in dificultate orice partener.

TAUR – Nu ii place sa imparta
Taurul este una dintre cele mai geloase zodii, iar relatia cu un Taur poate fi foarte dificila din acest punct de vedere. Taurul uraste ca cineva sa se uite la partenerul sau. El vrea sa fie centrul universului partenerului sau.

GEMENI – Flirt cat cuprinde
Gemenii sunt fluturasi sociali, cu greu ii poti tine intr-un singur loc. Mai mult, au un cerc de prieteni si cunostinte foarte mare si, deseori, flirteaza. Chiar si atunci cand sunt implicati in relatii serioase si de lunga durata, tot mai arunca cate o ochiada, doar ca sa nu-si piarda antrenamentul.

RAC – Imaturitate
Racul si-a capatat notorietatea zodiacului cu firea lui schimbatoare. Cand este suparat sau are o problema in cuplu, in loc sa vorbeasca cu partenerul se retrage imatur intr-un colt si face pe tafnosul. Foarte greu ii poti sparge “carapacea” ca sa stii ce este cu adevarat in sufletul lui.

LEU – Are intotdeauna dreptate
Leul este independent si are nevoie de spatiu. Dar, uneori, devine foarte dependent de partener, moment in care te poti bucura de adevarate focuri de artificii. Ce nu vei reusi niciodata sa convingi un Leu este ca nu are dreptate. El are INTOTDEAUNA dreptate si chiar va vrea sa te convinga ca el stie cel mai bine. Acest lucru te va scoate cu adevarat din minti!

FECIOARA – Dependenta de munca
Fecioarele si-au castigat pe buna dreptate titlul de perfectionistii zodiacului. Si nu sunt doar perfectionisti, ci si foarte muncitori. Chiar dependenti de munca. Si cu cat sunt lucrurile mai complicate, cu atat sunt mai fericiti. Partea proasta este ca totul se petrece in detrimentul relatiei de cuplu,

BALANTA – Vrea sa multumesca pe toata lumea
Balantele sunt persoane iubitoare si isi doresc ca toata lumea sa fie fericita. Nu au inteles si nici nu vor intelege prea curand ca nu poate trai toata lumea in pace si armonie si nu ii poti face pe toti oamenii fericiti in acelasi timp. Balantele vor pune fericirea lumii mai presus decat propria lor relatie de cuplu.

SCORPION – Uraste lipsa de control
Scorpionului ii place sa stie tot, sa controleze tot, sa nu ii scape nimic din vedere.

 » Sursa: bzi.ro