Adi Minune și-a recunoscut relația cu amanta. În trecut, Oana fusese iubita unui interlop cunoscut

În urmă cu ceva timp, manelistul Adi Minune își recunoștea cu nonșalanță relația extraconjugală cu Oana, amanta sa brunetă. Femeia, care se afișa cu mândrie la brațul artistului, fusese iubita unui interlop cunoscut drept „Regele barbutului”. Acum, chiar dacă Adi Minune nu mai este împreună cu Oana, fostul iubit al tinerei vrea să se răzbune pe manelist.

În urmă cu câţiva ani, Adi Minune a fost protagonistul unui scandal monstru, după ce s-a aflat că are o relaţie extraconjugală. Oana, tânăra care s-a băgat în căsnicia artistului, ar fi fost într-un timp și iubita unui interlop celebru.

Adi Minune și-a recunoscut relația cu amanta
De foarte mulți ani, manelistul este însurat cu Cati, cea cu care are și trei copii. Acum, este linişte în căsnicia lui, însă nu întotdeauna a fost aşa. O perioadă lungă de timp, manelistul s-a iubit cu o tânără, Oana, relaţie care a fost recunoscută chiar de artist.

Din câte se pare, Adi Minune și amanta Oana Stancu au o relație de nici mai mult, nici mai puțin de 20 de ani. Manelistul și focoasa brunetă se cunosc de pe vremea când avea 17 ani, dar poveste lor nu a început atunci, ci abia după câțiva ani, când tânăra a divorțat de soțul ei. De-a lungul anilor, Minune a fost fotografiat în repetate rânduri cu amanta, însă nu a părut deloc deranjat de toate aceste lucruri și nici măcar nu a negat că ar avea o legătură cu aceasta.

Cei doi se iubesc de aproape două decenii și chiar au avut câteva conflicte puternice, care au dus la violență fizică. Însă, nici măcar în aceste condiții, bruneta nu s-a lepădat de manelist. Oricum, Cati, soția manelistului, a văzut și ea imaginile cu cei doi și știe întreaga poveste, însă s-ar fi obișnuit cu situația.

Amanta lui Minune, iubita unui interlop celebru
Pentru o perioadă, până în 2008, misterioasa brunetă ar fi fost cu un interlop celebru. La acea vreme, tânăra era împreună cu Oneață, supranumit și „Regele Barbutului”. Oneață a dezvăluit în cadrul unui interviu cum a ajuns cântărețul să îi fure partenera chiar din brațele sale.

„Fata a fost cu mine un an de zile. Când am fost eu plecat în Iordania, el mi-a luat-o”, a declarat „Regele Barbutului”.

Interlopul a aflat de relația iubitei sale cu Adi Minune tocmai din telefonul Oanei. Când a mers să îl viziteze în Iordania, bărbatul i-a verificat telefonul mobil și a descoperit videoclipuri compromițătoare cu manelistul. „Regele Barbutului” a susținut că a reușit să treacă peste faptul că artistul i-a furat iubita.

„Înainte a fost cu mine, el s-a ținut de capul ei până a luat-o. Cu manevre foarte mari, făcute de el. Pe timpul ăla, eu l-am iertat… Am zis «las-o așa». Dar de atunci a început să facă mai multe măgării. La un rachiu al fetei mele… când era el liber, nu s-a prezentat. L-am iertat și atunci, dar acum, pentru ce mi-a făcut, nu-l mai iert. M-a făcut prăduitor”, a mai spus interlopul Oneață.