8.9 C
București
luni, 10 mai 2021

Adina Alberts, mesaj pentru profesorul Streinu-Cercel: „Injectați-vă, domnule profesor, în fața noastră, a tuturor”

Adina Alberts a transmis un mesaj pentru profesorul Streinu-Cercel. Medicul îl invită să se vaccineze cu cea de-a doua doză, de rapel, în direct. Soţia lui Viorel Cataramă considera că personalul medical este supus, în prezent, unei presiuni psihologice vizavi de vaccinarea antiCovid 19.

Aceasta a ţinut să îi liniştească pe colegii de branşă şi să le spună că nu sunt obligaţi să se vaccineze, cel puţin deocamdată.

Într-o postare pe pagina să persoanala de Facebook, Adina Alberts a vrut să lămurească anumite aspecte cu privire la vaccinarea antiCovid 19.

“Această postare se adresează mai ales colegilor mei din serviciile de sănătate. Personalul medical este supus, în prezent, unei presiuni psihologice vizavi de vaccinarea antiCovid 19.

Zilnic, zeci de persoane, asistente, infirmiere, moașe, tehnicieni dentari, etc, mă contactează ca să mă întrebe ce ar trebui să facă, îmi descriu patologiile pe care le au, îmi cer un sfat prietenesc.

Și asta pentru că au fost somați să facă listele cu cei care se vaccinează, și, deși nu li s-a spus în față că dacă nu se vaccinează își pierd posturile, această condiționare plutește în aer și ar fi posibilă în viitor; așa circulă zvonul.Iar ei nu găsesc nicăieri informații oneste care să îi asigure că vaccinarea ar fi sigură!

Dragi colegi, NU TREBUIE SĂ VĂ VACCINAȚI DACĂ NU VREȚI, cel puțin deocamdată! Aveți încă dreptul de a alege și nu vă va da nimeni afară din posturile dvs”, a scris medicul Adina Alberts pe Facebook.

“De altfel, protagoniștii campaniei televizate de promovare a vaccinării în România, doctori de renume, au făcut public doar afirmații de genul ” și eu mă vaccinez” sau „și eu mă voi vaccina”. Niciunul nu a făcut-o practic, în fața camerelor de filmat. Ceea ce mă face să cred că suntem manipulați”, a mai spus medical Adina Alberts în postarea de pe Facebook.

Ce provocare i-a lansat profesorului Streinu-Cercel
În aceeaşi postare, medicul Adina Alberts a transmis un mesaj pentru profesorul Streinu-Cercel.

“Doar domnul Profesor Streinu Cercel a declarat public că s-a vaccinat.

De aceea, formulez pentru dumnealui, următoarea propunere:

Domnule Profesor, ați declarat public despre vaccinul produs de Pfizer că, citez :”vaccinul este superb din punctul de vedere a modului în care a fost conceput”.

Probabil că aveți dreptate, dar asta nu ne spune nimic despre eficacitate și nici despre reacții adverse.

Ați auzit probabil că acest vaccin a produs cel puțin 4 paralizii de nerv facial. Ați auzit de trombocitopenia imună cu trombocite ZERO a ginecologului din Florida.

De encefalopatia doctoriței de 32 de ani din Mexic. De bătrânii care au murit în Norvegia și în Israel, la 2-3 zile după vaccinare . De asistentul de la Constanța care a făcut infarct după vaccinare . De asistenta Sonia Acevedo care a murit „subit” în ziua de Anul Nou, la 48 de ore după primirea vaccinului.

Mamă a doi copii, asistentă în vârstă de 41 de ani lucra la secția de pediatrie a unui spital din Porto.Despre toate aceste decese ce să credem”, se întrebă medicul Adina Alberts în postarea de pe Facebook.

Adina Alberts: „Injectați-vă, domnule profesor, în fața noastră, a tuturor”
“Revenind. Dvs, dle Profesor, ați declarat că ați primit prima doză de vaccin produs de Pfizer pe 27 decembrie 2020. Deci data la care trebuie să faceți rapelul se apropie.

Peste o săptămână, pe 17 ianuarie 2021 se împlinesc exact 21 de zile. Injectați-vă, domnule profesor, în fața noastră, a tuturor. Faceți-o în direct. Veți transmite astfel un puternic semnal pozitiv. Lumea va capătă încredere și vă va urma. Arătați-ne dvs cum se face.

Dacă toate acestea nu înseamnă nimic și sunt doar simple coincidențe, iar vaccinul nu are nicio legătură cu situațiile dramatice de mai sus, plus multe altele, acceptați sugestia mea, și vaccinați-vă în văzul tuturor românilor.

Dați-ne o lecție pe care să o “ținem minte”, nouă, profanilor care suntem sceptici vizavi de siguranța serurilor ce introduc în celulele umane ARN viral determinând reacția dură a sistemul imunitar, care ulterior se îndreaptă, uneori cu toată forța, împotriva acestor celule proprii modificate! Ce ziceți? Acceptați provocarea” întreabă medical Adina Alberts în postarea de pe Facebook.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate