Un adolescent dat dispărut în urmă cu trei ani a fost găsit, din întâmplare, într-o benzinărie la 1.000 km de casă – video

Un adolescent american, care a fost dat dispărut în urmă cu trei ani, a fost găsit hoinărind pe străzi la peste 1.000 de kilometri casă, în statul Utah, relatează CNN.

Poliţia a preluat un apel de urgenţă, în urma căruia era sesizată prezenţa unui tânăr ce părea a fi fără adăpost și care hoinărea în jurul unei benzinării din districtul Summit.

După ce-au ajuns la faţa locului, poliţiştii i-au oferit ajutor şi au încercat să-l convingă să intre în maşina lor pentru a se încălzi.

Ulterior, unul din ofiţeri l-a identificat pe tânăr în baza de date a Centrului Naţional pentru Copii Dispăruţi şi Exploataţi şi a găsit poza lui Connerjack Oswalt.

Connerjack Oswalt, 19 ani, a fost declarat dispărut în anul 2019 în luna septembrie din Clearlake, California, un orășel aflat la nord-vest de Sacramento.

Autorităţile au contactat familia băiatului, care, pentru a oferi un element care să-l identifice corect, le-a spus poliţiştilor că băiatul are un semn din naştere pe gât.

Bunicul lui Oswalt alături de tatăl vitreg al acestuia s-au deplasat în Park City, Utah, pentru a-l recunoaşte.

Autoritățile urmează să afle motivele pentru care tânărul a fost un timp atât de îndelungat departe de familia sa.