17.9 C
București
joi, 6 mai 2021

Adrian Corduneanu este în doliu: „Dumnezeu să-l ierte. Un om cu suflet mare și un caracter de milioane”

Liderul clanului Corduneanu și-a anunțat amicii că a decedat antrenorul său de lupte, Gheorghe Broșteanu.
Adrian Corduneanu trece prin momente grele după decesul lui Gheorghe Broșteanu. “Azi 26 oct. 2020 a incetat din viata antrenorul nostru, domnul Brosteanu. Ne pare rau enorm… pacat…Dumnezeu sa-l ierte. Un om cu suflet mare si un caracter de milioane. Un antrenor fffff bun si una peste alta un om bun”, a postat Beleaua.”
„Pământul este o scenă pe care omul apare, își joacă rolul vieții și apoi dispare.”, a mai scris Corduneanu. El se antrena cu Broșteanu la o sală de lupte libere, pentru a-și menține forma fizică. În paralel, Corduneanu mai ia lecții de box și petrece ore întregi la sala de forță.
Antrenorul lui Adrian Corduneanu a fost campion la lupte libere
“Oamenii buni se duc repede asta e viata noastră Dumnezeu să-l odihnească în pace…Condoleanțe familiei îndurerate !! Un om deosebit dedicat toată viața sportului românesc !! Dumnezeu sa-l ierte !!… Dzeu sa-l odihneasca in pace, un om serios, bun ca antrenor, placut ca om. O parte din copilarie un ghid care acum sa dus. Dumnezeu sa te aiba in paza… Dumnezeu sa-l ierte !! Păcat, a fost un om puternic !!… Dumnezeu sa-l ierte pe marele meu maestru de lupte. Nu te voi uita niciodata!”, au reacționat amicii lui Corduneanu.

Gheorghe Broșteanu avea 62 de ani. El a cucerit medalia de argint în 1982, la cat. 90 kg, la Campionatele Europene de lupte libere. A fost multiplu campion naţional şi câştigător a numeroase turnee internaţionale. În ultima perioadă, el era antrenor la la CS Unirea Iaşi. Broșteanu a fost membru de Onoare al Federației Române de Lupte.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate