Adrian Minune va fi, din nou, bunic!

În urmă cu câteva zile, fiica cea mică a lui Adrian Minune, Adriana Simionescu (19 ani), a dezvăluit că este însărcinată. Tânăra și logodnicul ei, Nicu, vor deveni părinți pentru prima oară. Manelistul este în culmea fericirii și a mărturisit cum se simte acum, când este pe punctul de a deveni bunic, pentru a doua oară.

În urmă cu doi ani, Carmen Simionescu, 25 de ani, l-a făcut pe Adrian Minune bunic pentru prima dată. Acum, fiica cea mică a manelistului, Adriana, i-a dat vestea că îi va aduce pe lume încă un nepot.

De curând, mezina familiei a dezvăluit că este însărcinată cu Nicu, logodnicul său. Abia anul viitor îl va aduce pe lume pe micuț sau micuță, neștiind încă ce sex va avea copilul.

Reacția lui Adrian Minune: „Adriana nu a ținut secret”
Adrian Minune este extrem de fericit că va fi, iar, bunic! La doar 48 de ani, fiicele sale l-au făcut „mai bogat”, așa cum a spus chiar el. Manelistul a mărturisit că fiica sa nu a ascuns sarcina, ci doar nu a știut că este însărcinată.

„Da! Voi fi din nou bunic! Asta nu înseamnă că am îmbătrânit, înseamnă că sunt mai bogat, am mai mulți oameni în casă. Adriana nu a ținut secret, nici ea nu a știut că e gravidă, s-a întâmplat”, a spus Adrian Minune, după ce a aflat că Adriana este însărcinată.