27.6 C
București
marți, 3 august 2021

Adrian Streinu-Cercel, prima declaratie dupa ce a fost vaccinat impotriva COVID: „Singura modalitate de scapare imediata”

Medicul Adrian Streinu-Cercel a fost vaccinat impotriva COVID-19. Senatorul PSD a facut primele declaratii, duminica dimineata, dupa ce a fost vaccinat.

„E extraordinar vaccinul! Nu a durut absolut deloc. Fetele au mana foarte usoara, pentru ca sunt de la noi din Institut si echipa de aici este o echipa superba din punct de vedere medical si al dotarilor”, a declarat medicul Adrian Streinu-Cercel.

„Eu vreau sa le multumesc tuturor, pentru ca au facut o treaba nemaipomenita in aceasta pandemie”, a mai spus parlamentarul.

„Lumea a inteles ca acest virus e o nenorocire si ca poate sa te omoare. Singura modalitate de scapare imediata este vaccinarea. Vaccinul este superb, din punct de vedere al modului in care a fost conceput”, a mentionat medicul Streinu-Cercel.

Va reamintim ca prima persoana din Romania care s-a vaccinat impotriva coronavirusului este o tanara asistenta in varsta de 26 de ani.

Andre De Grasse: The Comeback | CBC Sports

Mihaela Anghel, mesaj si pentru cei care refuza sa se vaccineze sau nu cred in existenta pandemiei.

“Sa deschida bine ochii si sa vina sa se vaccineze, pentru a putea scapa de aceasta greutate care ne apasa pe toti. Sa nu astepte sa se imbolnaveasca ei sau cei dragi, ca sa isi dea seama ca exista aceasta boala (…) Simt si sper sa fie inceputul si sfarsitul acestei pandemii. Sper din tot sufletul”, a mentionat tanara.

“Suntem si noi afectati de pierderea pacientilor. In toti acesti ani de cand lucrez aici, nu s-a intamplat niciodata sa avem atat atat de multe decese (…) A fost mai greu la inceput, pentru ca nu am putut sta langa familie. A trebuit sa stam izolati (…) A fost un caz destul de grav, un baiat de 33 de ani, care a fost in terapie intensiva cam trei luni si jumatate in spital (…) Ganditi-va ca toti stam imbracati in acel echipament. Cinci-sase ore fara apa, fara aer, numai caldura si transpiratie”, a mai declarat Mihaela..

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate