sâmbătă, 28 noiembrie 2020

Adriana Bahmuțeanu a fost operată de urgență: „A venit și rândul meu, din păcate”

Știrile zilei

Cum îți cureți și regenerezi ficatul în doar 3 zile, fără să iei pastile – E ca și cum primești unul nou

Ficatul este unul dintre cele mai importante organe din corpul uman, rolul lui fiind esential pentru o calitate buna...

NU O SĂ-ȚI VINĂ SĂ CREZI CÂȚI ANI ARE CU ADEVĂRAT VULPIȚA

Veronica Stegaru este mult mai tânără decât s-ar fi gândit cineva vreodată. Da, este căsătorită de cinci ani și...

Klaus Iohannis, despre măsurile de restricție: „Pe primul loc este sănătatea românilor”

Președintele României este de părere că restricțiile impuse în România au avut deja efect. Ce a declarat acesta.Klaus Iohannis...

Adriana Bahmuțeanu a ajuns pe mâinile medicilor. Vedeta a intrat direct în sala de operație, deși a evitat pe cât posibil acest lucru. Se pare că este vorba despre niște probleme vechi de sănătate, care s-au agravat din cauza perioadei grele pe care Adriana a traversat-o în campania electorală.

Adriana Bahmuțeanu a fost operată
Adriana Bahmuțeanu a suferit o intervenție chirurgicală la verice care o tot deranjează de câțiva ani. Vedeta a vorbit deschis despre această problemă și a spus ce crede ea că a declanșat totul. Adriana a fost implicată direct în campania electorală pentru alegerile locale și se pare că asta a pus capac.

Ea a declarat pentru Wowbiz că, în timpul campaniei, a mers câte 20 de kilometri pe zi, pentru că a vrut să fie cât mai aproape de alegători. Vedeta crede că această dorință a costat-o scump, pentru că picioarele i s-au umflat atât de tare încât a trebuit să fie operată.

„În campanie am mers câte 20 de kilometri pe zi, 10 dimineața și 10 seara. Nu am vrut să fac campanie electorală din mașină, am preferat să merg între oameni, pentru că asta cred că trebuie să facă orice politician. Însă lucrul ăsta m-a costat scump. Picioarele s-au umflat, am dureri mari, așa că a trebuit să mă programez pentru operație. Ar fi trebuit să mă operez de mai multă vreme, însă mi-a fost frică.”, a declarat Adriana Bahmuțeanu.

În trecut, Adriana a mai avut o tentativă de a merge la operație, însă aceasta a eșuat. Vedeta a candidat, fără succes însă, pentru funcția de primar la Primăria Sectorului 1 al Capitalei.

„Data trecută am venit împreună cu Mihai Mitoșeru și a ajuns el să fie operat în locul meu, pentru că medicii și-au dat seama că situația la el e mult mai gravă. Acum a venit și rândul meu, din păcate” , a declarat Adriana.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă