All for Romania
Stiri din Romania si Diaspora

Adriana Bahmuteanu, nefericita si plina de regrete chiar de ziua ei! Motivul suferintei sale i-a intristat pe fani!

Adriana Bahmuteanu a implinit 44 de ani, insa nu si-a serbat ziua de nastere asa cum ar fi fost de asteptat. Vedeta TV a fost trista si plina de regerete si le-a sfatuit pe fanele sale sa nu faca aceleasi greseli pe care le-a facut si ea.

Adriana Bahmuteanu a implinit 44 de ani, insa nu petrece de ziua ei asa cum ar fi trebuit. Vedeta a povestit care sunt regretele si le-a transmis fanilor sai ca aceasta aniversare nu a fost una fericita.

„Mă simt obosită! Ce aş schimba în viaţa mea? Nu aş mai face aceleaşi greşeli pe care le-am tot repetat. Regret că am pierdut timpul… Am 2 copii frumoşi, e adevărat, dar abia acum îmi trăiesc anii tinereţii. Am avut zile în care aveam bani să îmi cumpăr o pâine, am muncit de la 16 ani, acum simt că îmi trăiesc tinereţea. Le sfătuiesc pe femei să fie atente, să îşi aleagă un partener cu care să meargă la drum. Important e să găseşti un om pe care să te bazezi în viaţă. Şi el pe tine. Pe la 14 ani m-am îndrăgosit pentru prima oară, era un băiat din cartier, a fost o dragoste platonică. Fiecare îşi doreşte să aibă parte de o dragoste reciprocă, nu au fost relaţiile care îmi trebuiau mie. M-am simţit ignorată, călcată în picioare, singură în relaţie. După divorţ, am stat în doliu şi am suferit după căsnicia decedată. Nu e o aniversare fericită”, a fost declaratia data de Adriana Bahmuteanu.

Pe contul sau de socializare, vedeta le-a multumit fanilor pentru mesajele frumoase si le-a facut la randul ei cateva urari. „Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile frumoase, pentru urările de bine şi pentru că v-aţi gândit la mine! Vă doresc ce îmi doresc şi mie: tărie de caracter, verticalitate, puterea de a o lua de la capăt şi multă iubire! Vă doresc să iubiţi şi să fiţi iubiţi până la sfârşitul existentei voastre, să vă bucuraţi de lucrurile mici, căci din ele vine fericirea, să fiţi împliniţi material şi moral şi, în general, să vă trăiţi viaţa din plin, că e scurtă şi că tot ce-i bun se termină repede”, a fost mesajul postat de Adriana Bahmuteanu.

Sursa: wowbiz.ro

loading...