31.5 C
București
marți, 27 iulie 2021

Adriana Iliescu trece prin momente grele. Ce veste a primit cea mai în vârstă mamă din România

Adriana Iliescu traversează o perioadă delicată, după ce a pierdut un proces cu rudele sale și este nevoită să plătească din buzunarul ei, pentru o moștenire dintr-un sat vâlcean.

Cea mai bătrână mamă din România trebuie să plătească, din pensie, suma de 1500 de lei, la care se adaugă și costurile executării silite. Femeia este nemulțumită de această situația, motiv pentru care a fost la judecătorie și a depus contestație.

La mijloc este vorba despre o moștenire din Bălcești, județul Vâlcea, pe care Adriana Iliescu și-o dorește pentru fiica sa. Femeia este o mamă iubitoare și protectivă, și, încă de când a născut, s-a asigurat că fiica ei, Eliza, are parte de tot ceea ce e nevoie pentru a crește și a se dezvolta frumos.

Se pare că femeia, ajungă acum la venerabila vârstă de 82 de ani, mai are două imobile în București, care, desigur, îi vor rămâne tot fiicei.

Moștenirea de la Bălcești vine din partea părinților Adrianei Iliescu. Este vorba despre o casă și o curte. Rudele ei au vândut nu doar terenul vecin, ci și o parte din pământul care făcea legătura între casa ei și drumul principal din Bălcești.

Adriana Iliescu le-a dat în judecată, dar a pierdut toate procesele, nu mai are drept de apel și este nevoită să plătească și cheltuieli de judecată. Ultima decizie a fost, din nou, atacată.

”Eu sper că se vor termina și voi câștiga, problema este să se termine în favoarea mea, judecătorii să fie obiectivi și eu să nu mai fac alte demersuri”, spunea Adriana Iliescu, în urmă cu ceva vreme.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate