Neplăcerile Adrianei Săftoiu la bazinul de înot: ”Sunt părinți care cred că nu există reguli doar pentru că „Cucoană, e un copil!””

Discuțiile aprinse pe rețelele de socializare privind comportamentul copiilor, de educație ce le este oferită continuă, stârnite de anunțul publicat de un local din București care le-a cerut părinților să îi supravegheze pe cei mici astfel încât să nu îi deranjeze pe ceilalți clienți.

Fostul consilier prezidențial Adriana Săftoiu intervine în această dezbatere, relatând pe pagina de Facebook despre experiențele avute la un bazin de înot unde copiii lăsați nesupravegheați ajung pe culoarul dedicat înotului de viteză.

”Merg la un bazin cu 4 culoare. Primul e de relax. Așa scrie acolo. E și cel mai generos ca spațiu. Următoarele două sunt pentru înot viteză ușoară si viteză mare. Al patrulea e pentru orele de înot. Regula e clară.

În exterior e un bazin pentru bălăceală, un fel de mic ștrand. Realitatea bate regula, mai ales sâmbăta și duminica. Copiii traversează bazinele cum vor, pe unde vor. Incidentele sunt dese. Cei care înoată pe cele două culoare destinate se lovesc/lovesc copilașii care – sigur, cu colaci atașați- străbat bazinele după pofta jocului.

Disputele dintre cei care înoată pe culoarele destinate si părinții nemulțumiți că le-a fost atins copilul sunt dese. Dacă le spui că ar trebui să rămână în exterior pentru bălăceală sau cel mult pe primul culoar – că nu e ștrand- riști să ieși din apă transpirat de nervi. Sigur că si cei de la recepție ignoră situațiile că e vorba de bani. Dar cam aici suntem cu părinții care cred că nu există reguli doar pentru că „cucoană, e un copil”. Din păcate, e vorba despre părinți.

Nu mai spun de saună. Copii lăsați să se plimbe, nesupravegheați, în acel spațiu, strigă mama/tata, intră în saune…cam aici suntem. Copilașii sunt drăgălași, dar avem ceva probleme cu părinții”, a scris Adriana Săftoiu, pe Facebook.