joi, 22 octombrie 2020

Ai și tu acest semn pe braţ? Iata adevărata lui semnificaţie

Știrile zilei

Rune 19-25 octombrie 2020. Varsatorii sunt pe cai mari, Balantele incep o viata noua

Rune 19-25 octombrie 2020. Numerologul Mihai Voropchievici ne aduce previziunile runelor pentru perioada urmataoare. Ce spune Maestrul despre fiecare...

Raed Arafat, averizeaza: Suntem in ceasul al 12-lea.

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat ca cea mai mare problema cu care se va...

A fost demis. Decizie anuntata de Ludovic Orban

Ludovic Orban, premierul Romaniei, a anuntat ca prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, va fi schimbat din functie. Premierul a mentionat...

Probabil ai observat că anumite persoane au o cicatrice rotundă în partea de sus a brațelor. Stii care este adevărata sa semnificație? Ai verificat daca o ai si tu?

Această cicatrice a fost provocată de vaccinul împotriva varicelei, în special la persoanele care au fost vaccinate înainte de Revoluție. Medicii foloseau un virus viu Vaccinia pentru a declanșa un răspuns imunitar care protejează împotriva virusului care cauzează varicelă, potrivit girly.ro.
Se folosea un ac bifurcat ce era introdus în soluția de Vaccinia, iar brațul era înțepat in repetate randuri. De fiecare dată când acul înțepa pielea, o cantitate mică de vaccin era depozitată, formându-se astfel pustule. Apărea apoi o crusta care se vindeca în câteva săptămâni, lăsând o cicatrice.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă